Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egeszjo kulsovel es egy jo nyitassal mennyi esely van arra hogy egy falu tancesten megismert lanyt meg az este megfektessek?
Ez igy biztos eleg tahonak tunikxd
Na szoval 16 eves fiu vagyok.
Van egy hazunk egy falun, ahol este lesz valami tancest vagymi
Senkit nem ismerek a falubol aki menne erre a dologra, nem vagyok itt sokat, igy nem is baratkozom, ezert egyedul elmegyek, es hathaxd
Valaki tudja hogy megy ez egy ilyen 1-2 ezres falu tancestjen?
Ez a személyes rész:
Ez így elég tahó és téged minősít
Nem szoktam negatív válaszokat írni, de te akkor valami nagyon menő fuckboy lehetsz.
A válasz rész:
Biztos, hogy bőven akad faluhelyen sok 3.14csa akinek az iq szintje a magassága, kilóméterben mérve. Itt is rengeteg van, főleg roma származásuak. Csak annyit még, hogy védekezzetek! Egyik ismerősöm 17 évesen lett apuka, mert ő "még időben kihúzta".
Látom azért vidéken is ugyanaz megy mint mindenhol máshol. A 10-en 20-on éves kis kanos hülyegyerekek megugranának mindent ami mozog.
Ikszdé b+....
Inkább maradj ottan, azt hegyezd egyedül a kiscerkádat, azzal nem ártasz senkinek.
Amúgy kérdezd meg a szüleidet, biztos büszkék lesznek, hogy a fiúkat így sikerült felnevelniük.
Azért 3-mas ez nem igaz, én vagyok az 1-es válaszoló és nem másznék meg bármilyen ellenkező nemű dolgot, nyílván csak ha járok az illetővel és kiépítek vele egy érzelmi kapcsolatot.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!