Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A városi lányoknak bejönnek a vidéki falusi fiúk?
Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 16:47
1/14 anonim válasza:
VIdéki vagyok,és voltak már barátnőim.
Ha nem falusi munkás ruhában jelensz meg,hanem normálisan,akkor miben különböznél egy várositól? Jól tanulni meg sz...rul városban meg faluban is lehet, suttyó városban meg faluban is lehetsz,a genetikád meg nem a lakhelyed határozza meg.
3/14 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése,de,szerintem a legtöbb lányt ez nem érdekel,vagyis tartozhatsz akárhova,(ha) bír téged..
4/14 anonim válasza:
Igen, nekem végül is.
(Mondjuk ez kisebb város)
5/14 anonim válasza:
Kocsi? Lakás? Test? Marok...izé, farok?
Csak ezek számítanak!
6/14 anonim válasza:
Érdemes elgondolkodni azon, ő vajon mennyire jön be a városi csajoknak:
8/14 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hol lakik a fiú.
9/14 anonim válasza:
Nem az a fontos, hol lakik a srác. Esetleg a találkozást nehezítheti meg, ha nincs jogsija és többszörös átszállással tudnak eljutni egymáshoz.
10/14 anonim válasza:
Ez a fiútól és lánytól is függ. De legtöbbször a városi lányok és a falusi fiúk is megszoktak valamit ezért nem feltétlen passzolnak egymáshoz életmódilag. Persze ez attól is függ milyen falu az a falu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!