Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek melyik első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik első randihoz az ideális hely??

Figyelt kérdés
A lány aki tetszik 16 éves. Én 18 vagyok❤😅
2020. júl. 29. 10:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%
XD mert búza vagy
2020. júl. 29. 17:19
 12/16 anonim ***** válasza:
11%
Benzinkúton kávézni és enni, hogy lássa tele vagy. A temető is nagyon hangulatos mély lelkizésekről. De a templom is jó, csak oda szexi ruhába menjen a csaj, mert ott csak a testét bámulom több órán keresztül, mert istenházában nincs beszélgetés, csak imádkozás. Ez a 2 hely a top kedvenceim.
2020. júl. 29. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:
31%

Komoly lepontoztátok a piknik ötletét? Miért?

Szerintetet miért szar ötlet piknikezni?

2020. júl. 29. 18:17
 14/16 A kérdező kommentje:

13as

Én is ezt kérdeztem magamtól hogy miért kell lepontozni a piknikezést. Tök romantikus szerintem.

2020. júl. 29. 19:34
 15/16 anonim ***** válasza:
24%

Sok eszük van ha meg se tudják indokolni:D

"Jaj a sok bogár" XD

Vagy túl sok a friss levegő?🤔

2020. júl. 29. 19:44
 16/16 A kérdező kommentje:

És?

mi bajunk lesz a bogaraktól???

Szúnyog megcsíp aztán kész. Többit meg ha úgy van és fél tőle a laaaaany akkor kinyiffantom😊🙄

2020. júl. 29. 19:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!