Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van aki ismeri az illemet? a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki ismeri az illemet? a többi lent

Figyelt kérdés

nos az a helyzet, hogy elhívnék egy lányt pl. fagyizni

az a kérdésem, hogy mit illik ilyenkor tenni

azt tudom, hogy nekem kell fizetni minden kiadást nem is ezzel lenne probléma

hanem inkább azzal, hogy pl hány kuglit kérjen (nekem kell mondanom hogy ennyi és ennyit? vagy ha ő kérne valamennyit akkor azt hiheti hogy mohó?)

meg a másik, hogy amennyit ő kér annyit kérjek magamnak is

ha valaki tudna segíteni az jó lenne

meg valami irományt azzal kapcsolatban mit illik és mit nem

#illem #első_randizás
2020. júl. 21. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki kér magának annyit és olyat, amennyit és amilyet szeretne.
2020. júl. 21. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy meg nem akarod szabni neki, hogy hány gombócot ehet :D Ne agyalj ezen, nem kell mondanod erről semmit. Kér azt, amit szeretne, és te is ezt teszed, ennyi.
2020. júl. 21. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Húú, nagyon túlkomplikálod a dolgot és látom, hogy izgúlsz is.

Nah, akkor egy jó tipp, egy apróságok miatt ne stresszelj, mert a csaj is látni fogja, hogy izgulsz nagyon.

Nem kell itt semmit se túlgondolni. Odamentek, Te mondod neki kérdj nyugodtan amit szeretnél, majd utána Te is kérsz annyit amennyit kívánsz, nem kell azonos adagot rendelni.

2020. júl. 21. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek a jótanácsot
2020. júl. 21. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!