Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Egy lányt elhívtam randizni....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányt elhívtam randizni. Szerintetek milyen étterembe vigyem?

Figyelt kérdés

2020. júl. 20. 08:32
A kérdező szavazást indított:
Drága étterem
Sima étterem
Étterem és bár is egyben (le lehet ülni mint az étteremben)
Gyorsétterem (ahol le lehet ülni mint az étteremben)
Gyorsétterem (McDonald's, stb)
Gyorsétterem (talpon álló)
Drága Kávézó (nagy választék)
Sima kávézó (kicsi választék)
Bár
Kocsma
45 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy egyedi kávézóba, teaházba szoktam vinni a hölgyeket ha nem sétálni megyünk valahova. Pl macskás kávézó, vagy sirius teaház
2020. júl. 20. 08:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bármilyenbe, ahol

-tudtok beszélgetni

-meg tudod hívni

2020. júl. 20. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan helyre, amit nagyjából ismerek, ahol jól érzem magam, amit jónak, hangulatosnak tartok. Nem az első randin próbálnék ki egy új, ismeretlen helyet.

Szerintem kávézó, bár, cukrászda és hasonló jellegű helyek tök jók ilyenkor. Isztok valamit, közben beszélgettek.

2020. júl. 20. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy sima kávézóban nem érzi rosszul amágt, hogy sokat költesz rá (akkor se ha véltelen felezni akarna), illetve nyugodt, csendes és ezáltal alkalmas hosszú beszélgetésre, ismerkedésre
2020. júl. 20. 11:14
 5/6 Kekcsi ***** válasza:
100%

Mi a cél? Társat találni? Akkor oda, ahova te szeretsz menni. Ezzel kiszűröd, aki más körökben akar mozogni, mint te.

Vagy megszerezni mindenképpen? Hát akkor milyen lányt hívtál? Olyan drága étterem típusút vagy kocsmásat?

2020. júl. 22. 00:09
 6/6 anonim válasza:
51%
Teljesen mindegy.nem az S lényeg
2020. júl. 24. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!