Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiait keresek?
Figyelt kérdés
Helló. Szóval Ázsiai srácot keresek aki szeretne ismerkedni mert én nagyon. Rólam : 18 éves vagyok és Szolnok megyében lakom ☺️ barna hajú, normális testalkatú (53 kg) és 167 cm vagyok. Szemem zöld 👀. Szeretek futni illetve utazni. Remélem hogy találok egy értelmest, és aki tisztel 🤞🏻🙏2020. júl. 15. 08:09
21/21 anonim válasza:
Ha ez jön be hát ez jön be. Nincs mit tenni! Habár az előttem szólók helyesen megjegyezték, hogy ázsia nagy terület és különböző féle emberek lakják.
Budapestet tudom én is ajánlani vagy esetleg valami online társkeresést. Esetleg BP-n érdeklődni ázsiai emberektől hogy ők hol szocializálódnak? (Mert tutti van ilyen saját klubjuk vagy valami)
Egyébként sok sikert a káros külső és belső tulajdonságaik elkerüléséhez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!