Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ázsiait keresek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ázsiait keresek?

Figyelt kérdés
Helló. Szóval Ázsiai srácot keresek aki szeretne ismerkedni mert én nagyon. Rólam : 18 éves vagyok és Szolnok megyében lakom ☺️ barna hajú, normális testalkatú (53 kg) és 167 cm vagyok. Szemem zöld 👀. Szeretek futni illetve utazni. Remélem hogy találok egy értelmest, és aki tisztel 🤞🏻🙏

2020. júl. 15. 08:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy miért pont ázsiai fiút szeretnél? Nem kötekedés, csak kíváncsiság. :)
2020. júl. 15. 08:19
 2/21 anonim ***** válasza:
64%

Az országban sokat nem fogsz találni... esetleg Budapesten egyetemisták/túristák köreiben.

Hajrá! 😎

2020. júl. 15. 08:20
 3/21 anonim ***** válasza:
30%
Afgán vagy kurd?
2020. júl. 15. 08:39
 4/21 anonim válasza:
94%
2-es, kisvárosban élek, és itt nálunk elég sok a kínai. Konkrétan három áruház az övék + az iskolákban sem csak 1-2 kínai gyerek jár. Elég sokan vannak kínaiak, japánok, dél-koreaiak. Utóbbiak főleg Komáromban, japánok pedig leginkább Budapesten. És sok a nem egyetemista meg túrista. Sokan itt telepedtek le, vállaltak gyereket, házasodtak meg, stb.
2020. júl. 15. 08:54
 5/21 anonim ***** válasza:
53%

Ázsiait?

Afgán vagy Indiai jó lesz?

Esetleg te valamelyik hófehérre sminkelt K-pop sztárra nedvesedsz?

Azokból az országokból amikre vágysz (gondolom főleg korea, japán, esetleg észak kína) rettentően szelektívek a fiúk, a többség aki itt tanul felsőközéposztálybeli, és vagyoni helyzete alapján villájuk lehetne a rózsadombon. A munkásosztálybeli ázsiaiak itt (főleg vietnami, csöcsiang tartományból kínai) pedig általában nem úgy fest ahogy te elképzeled.

2020. júl. 15. 09:18
 6/21 anonim ***** válasza:
62%

#5 vagyok, folytatás.

Arról nem is beszélve hogy egy kapcsolat mennyire más. Voltak ázsiai barátnőim (ázsiában) és az ázsiai fiúkat nem igazán javasolnám épeszű európai lányoknak. Annyira rosszakat hallottam róluk. Unalmas, szürke. Nem csoda ha a kalandvágyóbb ázsiai lányok is fehér fiúkra kacsintgatnak, mert ott legalább van valami tűz.

2020. júl. 15. 09:20
 7/21 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy lesznek olyanok akik belekötnek. Személy szerint én ilyet keresek és szerintem el tudom dönteni hogy milyen nemzetiségű sráccal szeretnék kapcsolatot létesíteni.
2020. júl. 15. 09:40
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
#7 és milyen? még mindig nem írtad le. Az afgán és indiai is ázsiai.
2020. júl. 15. 09:43
 9/21 A kérdező kommentje:
És ehhez semmi köze a kpophoz :)
2020. júl. 15. 09:43
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Akkor válaszolj, es te is pontosabb válaszokat kapsz, plusz nem tűnsz annyira fogalmatlannak.
2020. júl. 15. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!