Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiait keresek?
11-es, tényleg kazah vagy?!???! :o
Szeretem a kazah embereket.
Budapesten pl elég sok ázsiai származású fiút találsz. Nekem is egyébként nagyon bejönnek az ázsiaiak. (kínai, japán, koreai, mongol, thai) Ha jól tudom, BP-n megrendezésre szokott kerülni évente az Omona, ahol ázsiai emberekkel, anime, kpop rajongókkal lehet ismerkedni, bár én sok felől azt hallottam, hogy ott az ázsiai fiúk inkább csak egy éjszakás kalandot keresnek, de hátha nem mind.
Hidd el, én is szeretnék ázsiai származású barátot, de nem hiszem, hogy számomra ez összejöhet. Természetesen mindenkinek van ideálja és ezt nem mi döntjük el. Valakinek a szőke kék szem kombo, valakinek inkább az izmos testalkat, vagy éppen pl ír származású, nekünk az ázsiai.
Gyere fel Pestre itt találni fogsz annyit mint égen a csillag.
Nekem is bejönnek az ázsiai fiúk,voltam is már párral de inkább egyéjszakás vagy barátság extrákkal volt mert csak a kinézetet néztem. (Kína,Japán,Viet)
Afgán ázsiai fiúval meg voltam együtt 4 évet mert ott a kinézet is megvolt meg a belső is :D Szóval ennyit erről az afgán kellene e? dumáról
Hogy a faSSSba ne? Csak az kellene ;)
Nekem az exem japán. Őszintén szólva nem annyira javaslom azt a fajta kapcsolatot, hogy görcsösen a másik származására mentek rá a társkeresésnél. Próbálj meg olyan barátot szerezni, akit a személyisége miatt szeretsz (itt persze nem kizáró ok a származása, minden országban vannak kedves és kevésbé rendes emberek)
Szóval nálam az volt a probléma, hogy az exem azért jött velem össze, hogy mindenkinek mutogassa a képem, mert neki európai barátnője van, de 3 hónap kapcsolat után sem tudta volna pl. megmondani, hogy mit tanulok az egyetemen, vagy bármi mást ami személyiségemhez kapcsolódik, ezért lett elegem belőle.
Viszont vannak nagyon kedves és rendes japán barátaim is, pl. egy másik srác az egyik legnagyobb úriember akit ismerek.
Szóval nekem az a tanácsom, hogy ne a másik származására menj rá a társkeresésnél, de ne is jöjj össze olyannal aki ezt csinálja mert valószínűleg nem lesz hosszú kapcsolat.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!