Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ázsiait keresek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ázsiait keresek?

Figyelt kérdés
Helló. Szóval Ázsiai srácot keresek aki szeretne ismerkedni mert én nagyon. Rólam : 18 éves vagyok és Szolnok megyében lakom ☺️ barna hajú, normális testalkatú (53 kg) és 167 cm vagyok. Szemem zöld 👀. Szeretek futni illetve utazni. Remélem hogy találok egy értelmest, és aki tisztel 🤞🏻🙏

2020. júl. 15. 08:09
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
81%
Kazakh vagyok, jó lesz? Az is ázsiai
2020. júl. 15. 09:56
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg nem ártana pontosítani, mert pl. egy indiai és egy koreai két külön világ a legtöbb értelemben. Egyébként kínai, koreai vagy japán emberek nagy számmal élnek vidéken is (kisvárosban élek, de itt is akad belőlük, főleg kínaiak)
2020. júl. 15. 10:42
 13/21 anonim ***** válasza:
73%

11-es, tényleg kazah vagy?!???! :o

Szeretem a kazah embereket.

2020. júl. 15. 11:08
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

Budapesten pl elég sok ázsiai származású fiút találsz. Nekem is egyébként nagyon bejönnek az ázsiaiak. (kínai, japán, koreai, mongol, thai) Ha jól tudom, BP-n megrendezésre szokott kerülni évente az Omona, ahol ázsiai emberekkel, anime, kpop rajongókkal lehet ismerkedni, bár én sok felől azt hallottam, hogy ott az ázsiai fiúk inkább csak egy éjszakás kalandot keresnek, de hátha nem mind.

Hidd el, én is szeretnék ázsiai származású barátot, de nem hiszem, hogy számomra ez összejöhet. Természetesen mindenkinek van ideálja és ezt nem mi döntjük el. Valakinek a szőke kék szem kombo, valakinek inkább az izmos testalkat, vagy éppen pl ír származású, nekünk az ázsiai.

2020. júl. 15. 15:53
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

Gyere fel Pestre itt találni fogsz annyit mint égen a csillag.

Nekem is bejönnek az ázsiai fiúk,voltam is már párral de inkább egyéjszakás vagy barátság extrákkal volt mert csak a kinézetet néztem. (Kína,Japán,Viet)

Afgán ázsiai fiúval meg voltam együtt 4 évet mert ott a kinézet is megvolt meg a belső is :D Szóval ennyit erről az afgán kellene e? dumáról

Hogy a faSSSba ne? Csak az kellene ;)

2020. júl. 16. 00:47
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Az afgánozók nem tudom, tisztában vannak-e vele, hogy Afganisztán az egy olyan műország mint Svájc, ahol több nyelvcsalád több tucat nyelvét beszélik teljesen más rasszba tartozó emberek, szóval vannak az "afgánok" között dél-európai, indiai, félmongoloid, és teljesen mongolid népek is. Ahogy Északkelet-Indiában is. Szóval nem fog a kérdező ráfaragni, hozhat magának KPOP-os cukifiút még onnan is. Többet, mint kishazánk teljes lakossága.
2020. júl. 16. 04:26
 17/21 anonim ***** válasza:
73%
#16 bár jártam ott, nem néztem utána az etnikai összetételnek, de szemre 98% klasszikus belső-ázsiai és iránias arabos átmenet volt. Egyetlen KPOP-os cukifiút sem látni. Jártam Dél és Észak koreában is (és éltem több kelet ázsiai országban), tehát viszonylag rááll a szemem az etnikumokra A statisztikák szerint csak két ethnicity kiadja a lakosság háromnegyedét, azaz kevesebb mint 10 millió másféle ember van, köztük koreai talán nulla. Elég jól számon tartják a koreaiakat a világban, innen annyi infó van hogy 1% alatti. Konlúzió: idióta vagy. Üdv: egy "afgánozó".
2020. júl. 16. 08:48
 18/21 anonim ***** válasza:
25%
17. Nekem az említett exem Hazara volt,Afganisztánba annyira nem foglalkoznak ezzel a "nézzünk ki Kpop-os cukifiúnak meg fair and lovely (Ha esetleg éltél is Pakisztánba vagy Afganisztánba akkor pun intended) ázsiainak" Inkább az Iráni/Arab kinézetre mennek. Viszont az Európába élők a kelet ázsiai ideált követik általában,és mondjuk meg borzasztó jól áll nekik .
2020. júl. 16. 12:07
 19/21 anonim ***** válasza:
64%
Vagy Pest, vagy kínai étterembe kell járni, vagy ott a tinder. De őszíntén szólva ez nálad inkább egy ego játék.
2020. júl. 17. 14:44
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az exem japán. Őszintén szólva nem annyira javaslom azt a fajta kapcsolatot, hogy görcsösen a másik származására mentek rá a társkeresésnél. Próbálj meg olyan barátot szerezni, akit a személyisége miatt szeretsz (itt persze nem kizáró ok a származása, minden országban vannak kedves és kevésbé rendes emberek)

Szóval nálam az volt a probléma, hogy az exem azért jött velem össze, hogy mindenkinek mutogassa a képem, mert neki európai barátnője van, de 3 hónap kapcsolat után sem tudta volna pl. megmondani, hogy mit tanulok az egyetemen, vagy bármi mást ami személyiségemhez kapcsolódik, ezért lett elegem belőle.

Viszont vannak nagyon kedves és rendes japán barátaim is, pl. egy másik srác az egyik legnagyobb úriember akit ismerek.

Szóval nekem az a tanácsom, hogy ne a másik származására menj rá a társkeresésnél, de ne is jöjj össze olyannal aki ezt csinálja mert valószínűleg nem lesz hosszú kapcsolat.

20/L

2020. júl. 18. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!