Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha elmegyünk usziba, moziba ki fizesse a belépőt?
Figyelt kérdés
Nyilván egy vacsit vagy egy kávét fizetni egyértelműbb. De egy belépőjegy olyan furi téma2020. júl. 6. 13:34
21/26 anonim válasza:
Nem dolga, de ha nem nyújt semmit, csak kifizeti a saját részét és ennyi, akkor hosszú távon egy pali sem marad meg mellette - max., ha aszexuális a pali.
22/26 anonim válasza:
Azért szerintem egy normális kapcsolatban nem tesz szívességet valaki azzal, hogy lefekszik a másikkal. Nem is értem, miért mosod össze ezt a két dolgot. Attól, hogy én lányként veszek egy mozijegyet, még lefekszem a barátommal. És nem csak annyiból áll a járás, hogy a férfi fizet, a nő meg ott van, ha a pasi épp kanos.
Ennyi erővel tök gáz, hogy a srác csak kifizeti a saját részét meg néha nagy kegyesen megb... . De tényleg nem értem, hogy mire akarsz kilyukadni
23/26 anonim válasza:
Arra akartam kilyukadni, hogy mindkét félnek adnia kell egy kapcsolatban és nem csak anyagi része létezik a dolognak.
24/26 anonim válasza:
Oké, de itt a Kérdezőt csak az anyagi rész érdekelte, nyilván nem csak ebből áll a kapcsolatuk
25/26 anonim válasza:
Felezve fizessétek. Nem élősködhet az egyik a másikon; ez alap. Csak ha a másik tudja, hogy annyira jól áll ő anyagilag,hogy felajálja a másiknak ,hogy mindig ő fizeti. De szóval szerintem ilyenkor is időnként állhatja a másik is a költségeket; tehát néha ajánlja fel a nő is; vagy legalább fizessék felesben.
26/26 anonim válasza:
-Melyik az a négy állat, melyet a nők a legjobban szeretnek?
- ???
- Egy nerc a szekrényben, egy Jaguár a garázsban, egy bika az ágyban, meg az a marha, aki mindezt fizeti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!