Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha elmegyünk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha elmegyünk usziba, moziba ki fizesse a belépőt?

Figyelt kérdés
Nyilván egy vacsit vagy egy kávét fizetni egyértelműbb. De egy belépőjegy olyan furi téma
2020. júl. 6. 13:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ha egy kapcsolat normálisan működik, egyik fél sem várja el a másiktól, hogy ő fizessen.

Persze ha a férfi nagyon akarja, hadd fizesse a teljes részt, de a lányban is lehetne annyi emberség, hogy legalább a saját részét fizeti.

21L

2020. júl. 6. 20:17
 12/26 anonim ***** válasza:
22%

Az nem lehúzás, ha egy férfi képes meghívni a nőt.

Akkor lehúzás, ha ezt a nő gátlástalanul kihasználja, de erről itt nem volt szó, hanem csak arról, hogy a pasi programot csinált és kifizeti.

Az anyagi jólét meg nem egyenlő a papuccsal, ezt a lúzerek találták ki, hogy legyen mire ráfogni, nekik miért xar, holott a legtöbb "papucs" mind boldog párkapcsolatban él, míg az ilyen álmacsók többsége magányosan hal meg a fene nagy önérzetével.

Az igazi szeretet lényege az önzetlenség és nem arról szól egy kapcsolat, hogy mérlegre tesszük, ki hány fillért adott bele....

A legelső válaszoló meg tényleg egy igazi férfi és úriember! :)

2020. júl. 7. 09:38
 13/26 anonim ***** válasza:
61%
Lányként mondom, szerintem szégyelje magát az a nő, aki ennyit nem képes, hogy a saját szórakozását ne másokkal fizettesse ki.
2020. júl. 7. 09:44
 14/26 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem meg az a nő szégyellje magát, aki nem képes nőként viselkedni és megmaradni a saját szerepkörében.

De akinek ez a fene nagy egyenjogúság/emancipáció kell, az csak fizessen szépen mindent magának bátran és élvezze, hogy férfi lehet a párja mellett, sőt a férjét is tartsa majd el és legyen rá büszke! Na, abból lesz aztán az igazi papucsférj!

2020. júl. 7. 09:55
 15/26 anonim ***** válasza:
70%

Nem. De ha egy nő elvárja, hogy mindent a barátja fizessen neki, akkor az egyértelműen csak kihasználja.

A 7-es válaszoló pedig egy tipikus élősdi, aki csak a férfi pénelzére hajt, és elvárja, hogy fizessen neki mindent, amihez éppen kedve van.

Persze fizethet a férfi az ételtől kezdve a manikűr-pedikűrön át a fesztiválig mindent a lánynak, de az nem normális, ha a lány konkrétan elvárja, hogy a fiú kifizessen neki mindent kénye-kedve szerint.

2020. júl. 7. 10:01
 16/26 anonim ***** válasza:
33%
A 7-es válaszoló élő példája annak a nőtípusnak, aki csak a pénzre hajt, és nem számít neki semmi más egy férfiben, csak a pénz.
2020. júl. 7. 10:03
 17/26 anonim ***** válasza:
83%
Vagy felesben (esetleg mondjuk egy moziban valaki a jegyet, valaki a kaját) vagy egyszer az egyik, legközelebb a másik fél. Nekem lányként nagyon gáz lenne, ha egyfolytában a fiú fizetne mindent, szerintem nagyjából egyforma mértékben kell a számlákat rendezni
2020. júl. 7. 14:31
 18/26 anonim ***** válasza:
76%
Egy valamire való intelligens nőnek meg se fordul a fejében, hogy mindent kifizettessen a fiúval.
2020. júl. 7. 14:34
 19/26 anonim ***** válasza:
53%

Látszik, hogy az itt válaszolók többsége nem képes szöveget értelmezni, mert a 7-es válaszoló ezt is írta:

"Később lehet felesben osztozni a terheken, de randikon jó esetben mindig a férfi fizet."

És szerintem is úgy illik, hogy ha egy férfi meghív randira egy nőt, akkor az fizet - ez nem kihasználás, hanem udvariasság, de úgy látszik, ez a mai világból kiveszett és sok nő nem is tart rá igényt - ő dolguk!

De az elfogadás és a kihasználás, élősködés között azért van némi különbség.

Ha azt vesszük, a pasi meg megfekteti a nőt cserébe, akkor az is kihasználás valahol....

2020. júl. 12. 19:33
 20/26 anonim ***** válasza:
27%
??? Hogy mi? Szerinted egy nő dolga az, hogy pinát nyújtson azért cserébe, hogy a férfi állja a randikat? Hűha
2020. júl. 12. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!