Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti ebben jobban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti ebben jobban örülnétek az őszinteségnek vagy inkább nem akarnátok róla tudni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy akivel ismerkedtek, annak van kettő egymástól független barátság extrákkal kapcsolata.

Nem szerelmes egyik lányba se, és a másik oldalról is kölcsönös ez. Értelmes feltételekhez van kötve az egész. Mindenki tud mindenkiről. Ha az egyik lány elkezd valakivel randizni, akkor a kiszemeltetek parkolópályára áll. Ha a kiszemeltetek kezd el valakivel járni, akkor meg a lányok állnak félre.

Nincs bekavarás a másik kapcsolatába, nincsen megcsalás, nincsen tapadás, nincsen féltékenykedés. Aztán, ha mégse jön valamiért össze, és mindkét fél szabad, akkor keresik egymást. Ha meg összejön és tartós, akkor meg örülnek egymás boldogságának, és mindenki megy a maga útjára.

Tehát a ti kapcsolatotokra vele igazából nem lenne ennek semmiféle kihatása. Olyan, mintha nem is lennének ők. Inkább tudni akarnátok róla ha ilyen lenne vagy nem?

2020. jún. 29. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hàt tudni, de csak kizárólag tőle, mert ha mástól tudom meg akkor elég mérges lennek ra
2020. jún. 29. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

Ha ismerkedsz valakivel, és már kicsit komolyabbra fordult a dolog (értsd: amikor már nem a kínos báj csevely megy, hanem már nagyjából ismeritek egymást), szerintem jó lenne, ha megemlítenéd, hiszen lehet, hogy a lánynak ez inkább kellemetlen és frusztráló, és ez inkább derüljön ki az elején, minthogy később, hiszen érezheti úgy, hogy nem voltál korrekt, amiért "elhallgattad" ezt a lényeges információt előle.

Én tudni szeretném, viszont semmi képpen nem zavarna :)

2020. jún. 29. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképp értékelném ha bevallaná, de azért ne az 1.randin lehetőleg... Nagyon csalódott lennék ha mástól vagy “véletlen” tudnám meg. Nem tudom, hogy mennyire fogadnám el. Persze jobb, hogy nem minden jött menttel elégíti ki a szükségleteket hanem viszonylag “fix” emberekkel.. De voltam még ilyen helyzetben, nem tudom mit szólnék hozzá.
2020. jún. 29. 23:19
 4/4 anonim ***** válasza:
89%
Nekem ez okésan hangzik, ha nem megy a megcsalás a hátam mögött, szóval igen. Na, meg értékelném, ha ezt már előre leszögezné.
2020. jún. 30. 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!