Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Befolyásolja az aktivitásom a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befolyásolja az aktivitásom a közösségi médián, hogy fiúm legyen?

Figyelt kérdés
Engem sosem érdekelt sem az insta, sem a facebook úgy igazán, használom de ritkán posztolok. Nem érzem szükségét hogy minden egyes csésze kávét vagy ilyesmi. Én nem tartom magam vészesnek. Ti mit gondoltok? Számít?

2020. jún. 18. 06:49
 1/8 Thispain ***** válasza:
86%
Nem feltétlenül.
2020. jún. 18. 07:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális srácot keresel akkor ez egyáltalán nem számít.

Én s ritkán szoktam posztolni instára, teljesen a saját kedvem szerint. A barátom olyan keveset nézi az instát h néha nem is látja a képeimet csak ha én mondom neki, tényleg egy normális srácnak aki nem csak átbaszni akar, ez nem számít semmit. Legfeljebb az interneten való ismerkedést könnyíti ha sokat posztolsz magadról de az meg veszélyes dolog, sokkal jobb élőben ismerkedni.

17/L

2020. jún. 18. 08:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

HA dugópajtit keresel, akkor csöcsörészhetsz facen és instán

Ha egy normlis rmantikus párra vágysz, akkor elfelejted a face+insta baromságot

2020. jún. 18. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont az ellenkezője szokott zavaró lenni. Ha állandóan a mobilját nyomkodja és miközben beszélgetek vele, mással beszél messenger-en. Az ilyeneket azonnal dobom. Barátként is el szoktam kerülni az ilyeneket, nem hogy párkapcsolat.

Jól teszed, hogy normális vagy. :D

2020. jún. 18. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég csak "simán" használni ezeket. Legalábbis én így gondolom.
2020. jún. 18. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak még ilyen emberek! Juhéééé!

Ha normális fiút keresel, akkor inkább előny, mintsem hátrány. Vannak olyanok, akiknek ez nem számít.

2020. jún. 18. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor számítana, ha fordítva lenne. A pózer lányokat akik ott élik az életüket, azokat nem szeretjük.
2020. jún. 18. 14:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Olyan aranyosak vagytok, hogy feldobtátok a napom. Köszönöm, hogy írtatok. Azt hittem már én vagyok a génhibás, vagy nem is tudom.
2020. jún. 18. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!