Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolja az aktivitásom a közösségi médián, hogy fiúm legyen?
Ha normális srácot keresel akkor ez egyáltalán nem számít.
Én s ritkán szoktam posztolni instára, teljesen a saját kedvem szerint. A barátom olyan keveset nézi az instát h néha nem is látja a képeimet csak ha én mondom neki, tényleg egy normális srácnak aki nem csak átbaszni akar, ez nem számít semmit. Legfeljebb az interneten való ismerkedést könnyíti ha sokat posztolsz magadról de az meg veszélyes dolog, sokkal jobb élőben ismerkedni.
17/L
HA dugópajtit keresel, akkor csöcsörészhetsz facen és instán
Ha egy normlis rmantikus párra vágysz, akkor elfelejted a face+insta baromságot
Pont az ellenkezője szokott zavaró lenni. Ha állandóan a mobilját nyomkodja és miközben beszélgetek vele, mással beszél messenger-en. Az ilyeneket azonnal dobom. Barátként is el szoktam kerülni az ilyeneket, nem hogy párkapcsolat.
Jól teszed, hogy normális vagy. :D
Vannak még ilyen emberek! Juhéééé!
Ha normális fiút keresel, akkor inkább előny, mintsem hátrány. Vannak olyanok, akiknek ez nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!