Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Titeket ez mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket ez mennyire befolyásol?

Figyelt kérdés
Számít nektek, máshogy viselkedtek, befolyásol titeket valamiben, hogyha kiderül hogy a lánynak még sosem volt kapcsolata?

2020. febr. 11. 23:47
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Vidd el a lányt nőgyógyászati vizsgálatra ott kiderül szűz e.
2020. febr. 11. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem befolyásol semmit.
2020. febr. 12. 08:13
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem.
2020. febr. 12. 09:03
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy. Az sem zavar, ha előttem már 2-3 pasival volt. Ez az élet rendje.
2020. febr. 12. 10:16
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Nekem mindegy, hogy volt-e neki előttem valaki vagy sem. A lényeg, hogy velem milyen.
2020. febr. 12. 10:21
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Hát engem nem igazán zavarna
2020. febr. 12. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Én 25 vagyok és már volt több kapcsolatom. Furcsa lenne egy teljesen szűz lánnyal összejönni, de ha nagyon szeretjük egymást, akkor biztos türelmes lennék vele.

A fő probléma a gátlásosság szokott lenni. Szűz ismerőseimre gondolva, azt látom rajtuk, hogy nincsenek rendben a saját testükkel, konkrétan rondának gondolják magukat, akkor is ha szerintem gyönyörűek.

Én nem szeretnék úgy összejönni valakivel, akiben folyton meg kell erősítenem, hogy nem ronda.

Ha viszont valaki rendben van magával, van önbizalma és csak elvből tartóztatta eddig meg magát, esetleg nem volt eddig olyan, akibe tényleg szerelmes volt, akkor semmi gond.

2020. febr. 12. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
22%

Első:már hogy derülhetne ki?? Téged is az eszedért szeretnek

Amúgy van akinek ez imponál,hogy ő lehet az első a csajnak,van akinek mindegy.

2020. febr. 12. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Kifejezetten vonz.
2020. febr. 13. 12:27
 10/10 anonim válasza:
Nekem is inkább pozitívum, ha a lánynak nem nagyon volt még tartós kapcsolata, de az sem zavar különösebben, ha volt már pár fiúja. 17/F
2020. febr. 13. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!