Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet fogyni a témákból, ha nem ugyanabban a szakmában vagytok jártasak, vagy ez nem befolyásol egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megismerkedtem egy fiúval, aki nagyon tetszik nekem és azt hiszem én is neki. Sokat beszélgettünk az első pár randin, hisz mégcsak próbáltuk megismerni egymást, de mivel ő már dolgozik és nem olyan szakmában, mint amiben majd én fogok, így nem nagyon tudok vele mostanában miről beszégetni, csak arról mi történt velem..és ez nagyrészt semmi érdekes, csak annyi hogy tanulok a vizsgáimra.
Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy ezt a kapcsolatot megmentsem?
Hogyan tudnék úgy témákra szert tenni, ha már az ismerkedőseket már ellőttem?
19/L
2017. febr. 26. 21:54
1/1 anonim válasza:
Kérdezd arról mit szeret, érdeklődj iránta, mesélj magadról, esetleg hozz fel tök random témát, hogy mit gondol a mai fiatalokról akik dohányoznak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!