Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Csak látásból ismerem, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak látásból ismerem, hogy írjak rá?

Figyelt kérdés
Ha valami olyannal kezdeném, hogy szeretném megismerni, és lenne-e kedve beszélgetni, az jó? Mert valamivel csak meg kell indokolnom, hogy miért írtam rá. Egyből hívjam el valahova, vagy előbb kicsit ismerkedjünk meg?
2020. jún. 14. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy ha tetszik nyugodtan írj rá, de szerintem ne hívd el rögtön valahova ha csak látásból ismered, hanem előtte kicsit ismerd meg jobban.
2020. jún. 14. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az jó ha tudatod vele a szandekod, es azzal kezdesz hogy szimpatikusnak tunsz ezért/ mert.. es folytatod

Ez szerintem egy nagyon jo kezdés, legalábbis nalam

Mert így tudatod vele hogy miert írsz rá, es az nagy elony hogy ismered legalább látásból.

2020. jún. 14. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha látásból ismered menj oda hozzá amikor látod így lesz a legnagyobb esélyed nem fog beignorálni se és különlegesnek is fog tartani mert nem 20pityu vagy aki ráír hanem egy magabiztos férfi aki eléáll.
2020. jún. 14. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Hol szoktad látni?

Ismerősök vagytok már?

Ha olyan helyen ahol könnyen oda tudsz hozzá menni, akkor inkább élőben, illetve ha még nem vagytok ismerősök jelöld be először.

2020. jún. 14. 17:48
 5/6 A kérdező kommentje:
most nem tudom élőben az a baj
2020. jún. 14. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem jó a neten mert ha jóban is lesztek valószínűleg friendzonba tesz.
2020. jún. 14. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!