Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz ha 13 evesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abediuw kérdése:

Szerintetek gáz ha 13 evesen fenn van valaki a társkeresőn?

Figyelt kérdés

2020. jún. 9. 22:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2020. jún. 9. 23:23
 12/21 anonim ***** válasza:
11%
Társkeresőn általában azok vannak, akiknek valamiért élőben nem megy vagy csak nehezen tudnak ismerkedni. Most 13 évesen bőven nem gáz, ha valaki nem tud ismerkedni, mert abszolút ráér. Minek sietni, de komolyan?
2020. jún. 10. 01:13
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

#12 Vagy akik szélesebb palettáról szeretnének választani, mint ami személyesen körbeveszi őket - erre nem gondoltál?

Például egész héten lehetőségük van találkozni 10 férfikollégával, 1 titkárnővel, 1 takarítónővel és 2 eladónővel, akik közül az egyik egyébként nyugdíjas, a másik meg most házasodott össze az egyik kollégával. Miközben a nagy ő a szomszéd városban él és fizikailag semmi esélyük arra, hogy maguktól élőben véletlenül összefussanak.

Mi mindannyian idősebbként próbáljuk megítélni, hogy 13 évesen mivel "kéne" foglalkoznia egy gyereknek. Én 16 évesen kezdtem az első párkapcsolatomat anno és az osztályomban 10%-nak volt ekkortájt kapcsolata. Ma, ahogy elnézem, simán lehet fordított az arány ebben a korosztályban, azaz a többségnek van, vagy volt már kapcsolata. Egyébként ezelőtt 10-20 évvel is futott már a Teveclub, ami kifejezetten gyerekeknek készült és a tevetulajdonosok adatlapjai alapján lehetőség nyílt "barátkozásra"...

2020. jún. 10. 11:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nem, erre nem.
2020. jún. 10. 13:29
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Igen, nagyon is. Ne tedd, csak ki fognak használni. Nem sokan vágynak egy 13 évessel kapcsolatra, a korosztályod pedig nincs fent ilyen oldalakon
2020. jún. 10. 13:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
13evesen elég korai
2020. jún. 10. 21:10
 17/21 A kérdező kommentje:
Emberek az egyik baratnomrol van szó szóval nem kell szetoltani köszönöm
2020. jún. 10. 22:51
 18/21 A kérdező kommentje:
**azért írtam a kérdést mert nekem nem hisz h gáz és gondoltam így majd elhiszi ha látja h mit gondolnak róla**
2020. jún. 10. 23:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy egy 13 éves agyilag "érett" rá, de akkor sem kénne társkereső oldalon fent lennie... ott az iskola vagy biztos akarnak valakit aki foglalkozik velük, ha a szüleik már nem...
2020. jún. 11. 16:25
 20/21 anonim ***** válasza:
51%
#10 Ezek mellett a GYK-ra 16 alatt nem szabad "legálisan" regisztrálni. De teljesen igazad van. Csak az emberek egyből arra gondolnak hogy biztos ő az. Most nem védeni szeretném. Persze előfordulhat hogy magáról kérdezett, de nem hinném.
2020. jún. 14. 02:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!