Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen hol tudok ismerkedni társkeresőkön es iskolán kívül?
Menj nyáron dolgozni gyorsétterembe :) Én mekis nyári meló során találkoztam a barátommal. A meló szar, és pont emiatt igazi bajtársi kapcsolatokat lehet kiépíteni a kollegákkal, akiknek nyáron 80%-a tinédzser. Mindenki szívesen ismerkedik hogy feldobják kicsit a műszakot :D
Klubban, kocsmában, társkeresőn szerintem nehéz olyan párt találni aki rendes kapcsolatot akar, úgyhogy ott direkt nem próbálkoznék, ha hosszan tartó kapcsolatot keresel. Ha csak kalandot akkor pesti klubokban garantáltan találsz arra valakit, csak meg kell várni hogy 18 legyél.
Másik eset, hogyha vannak olyan barátaid akiknek vannak más baráti köreik, vagy van barátjuk/barátnőjük, próbálj meg elmenni velük szórakozni, megismerkedni az ő ismerőseikkel. Legtöbben barátokon keresztül találkoznak a párjukkal.
Leginkább munkahelyi környezetben tudsz ahogy előttem írták.
Ilyenkor sok emberrel találkozol és anyagilag sem esel kétségbe ha megtetszik valaki és el akarod hívni randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!