Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nő társaim, ti se tudtok már...

Nő társaim, ti se tudtok már ismerkedni társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelenség egy nőnek ismerkednie egy társkeresőn. Én egy átlagos kinézetű lány vagyok, nem vagyok jó, csinos nő és mégis egy nap 50 levelet kapok. Így nem lehet szelektálni, elolvasni sincs időm. Teljesen el van lehetetlenítve a társkereső oldalak.

(szerintem kéne lenni olyan időszakoknak, amikor tiltják a férfiak regisztrációját)

2014. máj. 26. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bizony én sem tudok, sajnos a sírás emiatt elveszi teljesen az időmet :(.
2014. máj. 26. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál még,hogy te keres magadnak?
2014. máj. 26. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Hahahahahaha :D Amilyen leveleket küld az ottani srácok háromnegyede, hát meglehetősen analfabétának kell lenned ahhoz, hogy ne olvasd el mind az ötvenet öt perc alatt és tudd eldönteni, hogy kinek írj vissza. Ilyesmiből nekem sosem volt problémám.
2014. máj. 26. 21:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Írd ki ide, hogy ismerkednél, azonnal rád írnának, vagy tízen!
2014. máj. 26. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Aztabetyármindenségit!!! A hímsoviniszta pénisz férfiakat is lazán elküldöm melegebb éghajlatra... szóval egy ultra-feminista sovén nőt is szabad. :D

"(szerintem kéne lenni olyan időszakoknak, amikor tiltják a férfiak regisztrációját)"

Na ezek után te csak ne akarj párkapcsolatot... vagy "társat" keresni. Szánalamas. Miért korlátoznál másokat (GLOBÁLISAN, MINDEN FÉRFIT!) azért, mert pár egyed marha...

Off... Uff...

2014. máj. 26. 21:25
 6/10 Pendulum92 ***** válasza:
Azok automatikus levelek.
2014. máj. 26. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy neked mennyi eszed van... xD
2014. máj. 26. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:

I. Troll vagy

II. Nem is tudsz olvasni

III. Csak dicsekedni jöttél

IV. Mindez együtt

2014. máj. 26. 22:18
 9/10 anonim válasza:
Feltételezem azért ebben szépen akadnak olyan levelek is, amiket a levelezőrendszer automatizált módon küld neked. Vannak olyanok is, ahol nem küldenek állandóan ilyen leveleket, sőt külön vannak szedve. De ha elolvasol egy -egy levelet és nem akarsz tőle kapni tiltsd le, vagy írj neki (hát az utóbbit javaslom), hogy nem szeretnél vele ismerkedni és keress te is. Az ember szívesebben várja azoktól a levelet, akikre ő írt rá :) Kis szívdobogás. Egyébként nem reménytelenek, csak a társkeresők javarésze felesleges funkciókkal telített. Legalábbis ez az én véleményem.
2014. jún. 5. 23:38
 10/10 anonim válasza:
Eléggé diszkriminatív megoldás lenne tiltani a férfiak regelését. Milyen ez már? Gondolj bele ha te kapnál egy ilyen üzenetet: "Hello, túl sok a csaj az oldalon, nem regisztrálhatsz! Majd ha valaki elment az oldalról kapsz egy sanszot!"
2014. jún. 5. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!