Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 13 evesen fenn van valaki a társkeresőn?
Így van, nagyon gáz, és illegális. Kamu kort adsz meg? Az alsó határ 16 év, van ahol 18. És ezért egyébként sincsenek fent veled egy idősek, minimum 16 évessel tudnál ismerkedni, vagy idősebbel.
Ilyen korban inkább instagramon szoktak, vagy talán még anotalkon.
Mindamellett amit fennt elmondtak, szerintem felesleges is
13 évesen még egyátalán nem kell hogy fontos legyen az hogy legyen valakid
És nagyon rossz hatással is lehet rád, mert szerintem sz elspfleges
Bocsánat, nem fejeztem be
Na szóval szerintem sz elsődleges ismerkedési forma az a személyes ismerkedés kell hogy legyen
Másrészt neg még nincs itt az ideje
Igen, de lehet, hogy nem elszigetelt eset ez, mert simán 12 évesek is szoktak már "járni". Így elképzelhető, hogy ez valahol már az ő korosztályukban is "menő" és ha valaki kellően megfelelési kényszeres, érezheti úgy, hogy le van maradva és sürgősen kéne egy "társ".
A kérdésből egyáltalán nem következik az, hogy a kérdező lenne 13 éves. Másokról kérdezünk úgy, hogy "valaki".
Pl. megtudja, hogy az unokatestvére társkeresőzik 13 évesen, megmondja neki, hogy ez gáz, de a gyerek nem hiszi el, erre kiírja kérdésben, hogy aztán majd megmutassa neki a válaszokat. Az egyáltalán nem életszerű, hogy regisztrálok egy társkeresőre, majd megkérdezem a gyakorin, hogy ez gáz-e az életkorom miatt. :D Különösen, hogy a 10-20 éves kor egyik jellemzője, hogy az ember maximálisan meg van róla győződve, hogy amit csinál az jó és mindenki más hülye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!