Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire fontos egy fiú testfelépítése?
17 éves vagyok,sportoló.Nem mondom magam izmosnak(csak a többiek mondják azt)Nem annyira szoktam azz flexelni hogy "így kivagyok pattintva meg amúgy,inkább csenben maradok és általában hosszú ujjú polóban vagyok.Egyszer amikor tesi óra volt kb 30lány előtt lecsúszott a pólóm(fejálláshoz nem tűrtem be)és annyira kínosnak éreutem a szituációt hogy elrohantam.Szóval ja,lányok ti milyen fiú alakot preferáltok?(Rólam:17 éves vagyok,magas(192cm),izmos?(töbiiek véleménye),barna szem/haj sportolok(kickbox)
Válaszokat köszi!
175 centi vagyok, 90kg, nem vagyok izmos, nem tudok fejenállni.
Nálam biztosan vonzóbb vagy.
19F
Hát nekem bejönnek az ízmosabb fiúk, és lényeg hogy magasabb legyen. Úgyhogy például a magasságban előnyöd van.
Legyél egy kicsit nyitottabb. Kevés normális, ízmos, kedves, határozott fiú létezik... ez ritka🙂
Nekem nem igazán jönnek be az izmos fiúk, inkább a magas+vékony fiúk jönnek be.
Bár barátaim egybehangzó véleménye szerint ritka pocsék ízlésem van fiúk terén, szóval...
Meg ez amúgy is mindenkinél más, szóval nem építhetsz ezekre a válaszokra. Valakinek tetszenél, valakinek nem. Meg, ha már itt tartunk, fontos az első benyomás, meg hogy milyen az adott személy kisugárzása.
Nekem bejönnek azok a srácok akik sportolnak. Viszont nem a sport és a jól kinézés a minden. Ez csak olyan mellékes dolog. Persze sokan azt mondják, hogy a külső megfog a belső megtart. Igen ez valamilyen szinten igaz,de mindenki máshogy látja.
Nállam pl. ahhoz, hogy el tudjam mondani, hogy bejössz - e meg kellene, hogy ismerjelek stb. 🤷♀️
Mindenkinek meg van a saját ideálja, de legyél akármilyen testalkatú mindig lesznek olyan lányok akiknek bejössz :D
Másrészt meg szerintem a kinézet csak másodlagos, a belső értékek a fontosabbak.
Nekem nem olyan fontos a kinézet, de kedvelem ha a srác nálam magasabb, és ha egy kicsit macis testalkatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!