Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csoma2002 kérdése:

Lányok! Nektek mennyire fontos egy fiú testfelépítése?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok,sportoló.Nem mondom magam izmosnak(csak a többiek mondják azt)Nem annyira szoktam azz flexelni hogy "így kivagyok pattintva meg amúgy,inkább csenben maradok és általában hosszú ujjú polóban vagyok.Egyszer amikor tesi óra volt kb 30lány előtt lecsúszott a pólóm(fejálláshoz nem tűrtem be)és annyira kínosnak éreutem a szituációt hogy elrohantam.Szóval ja,lányok ti milyen fiú alakot preferáltok?(Rólam:17 éves vagyok,magas(192cm),izmos?(töbiiek véleménye),barna szem/haj sportolok(kickbox)

Válaszokat köszi!

2020. ápr. 14. 22:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%
Hát én olyan ~160cm körül vagyok.Nekem már túl magas lennél,nem tervezem kitörni a nyakam.(nekem az ideál 170-175cm)A politika pedig a legkevésbé sem vonz.Plusz eddig mindegyik kiszemeltemnek/barátomnak hasonló érdeklődési köre volt mint nekem.Szóval nem is a testalkatod miatt nem randiznék veled,de engem addig nem érdekel ameddig egészséges kategória.
2020. ápr. 16. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

175 centi vagyok, 90kg, nem vagyok izmos, nem tudok fejenállni.

Nálam biztosan vonzóbb vagy.

19F

2020. ápr. 24. 07:55
 13/18 Quorra08 ***** válasza:
100%

Hát nekem bejönnek az ízmosabb fiúk, és lényeg hogy magasabb legyen. Úgyhogy például a magasságban előnyöd van.

Legyél egy kicsit nyitottabb. Kevés normális, ízmos, kedves, határozott fiú létezik... ez ritka🙂

2020. ápr. 25. 20:39
 14/18 anonim válasza:
100%
Nekem kifejezetten az jön be, ha egy fiú magas és nem vékony. Szóval izmos és testesebb.Meg magamat is átlag testalkatúnak tartom, ezért zavarna, ha vékonyabb lenne nálam.
2020. máj. 2. 20:12
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem igazán jönnek be az izmos fiúk, inkább a magas+vékony fiúk jönnek be.

Bár barátaim egybehangzó véleménye szerint ritka pocsék ízlésem van fiúk terén, szóval...

Meg ez amúgy is mindenkinél más, szóval nem építhetsz ezekre a válaszokra. Valakinek tetszenél, valakinek nem. Meg, ha már itt tartunk, fontos az első benyomás, meg hogy milyen az adott személy kisugárzása.

2020. máj. 17. 23:40
 16/18 anonim válasza:
100%

Nekem bejönnek azok a srácok akik sportolnak. Viszont nem a sport és a jól kinézés a minden. Ez csak olyan mellékes dolog. Persze sokan azt mondják, hogy a külső megfog a belső megtart. Igen ez valamilyen szinten igaz,de mindenki máshogy látja.

Nállam pl. ahhoz, hogy el tudjam mondani, hogy bejössz - e meg kellene, hogy ismerjelek stb. 🤷‍♀️

2020. máj. 18. 15:54
 17/18 anonim ***** válasza:
66%

Mindenkinek meg van a saját ideálja, de legyél akármilyen testalkatú mindig lesznek olyan lányok akiknek bejössz :D

Másrészt meg szerintem a kinézet csak másodlagos, a belső értékek a fontosabbak.

Nekem nem olyan fontos a kinézet, de kedvelem ha a srác nálam magasabb, és ha egy kicsit macis testalkatú.

2020. máj. 28. 06:42
 18/18 anonim válasza:
69%
Nekem azért fontos a testfelépítés, mivel 172 centi vagyok és eléggé vékony ezért szeretem, ha a fiú magasabb nálam, de ne legyen elhízott. Az sem árt, ha van agya, hiszen ennek hiányában nem túl izgalmas vele lenni
2020. máj. 29. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!