Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire fontos a parfüm egy lányon?
Sokat számít ha érzitek rajta? Vonzóbbnak tudjátok találni azt a lányt akinek finom illata van mint akinek semleges?
16L
Én akkor szeretem, ha csak nagyon kevés és valamilyen könnyed, természetes illat. Vonzóbbnak nem mondanék senkit egy parfümtől.
Volt olyan barátnőm, aki mindig fújta magát és volt olyan, aki egyáltalán. Mindkét lányt szerettem és ugyanúgy kívántam a testüket.
Az első benyomásnál számíthat jobban, de akkor se legyen olyan erős, hogy húzza maga után a csíkot.
24/F
ha szeretek egy lányt az illatát egy idő után hozzá kötöm és azt is szeretem
pl utálom az ilyen édeskés parfümöket (pl epres) de a lányon megszeretem
olyan nincs hogy semleges szaga legyen valakinek
dezodor, sampon, tusfürdő, parfüm, izzadtság, öblítő valami úgy is érzik rajta :) egy a lényeg semmilyen illat anyagot ne vigyen túlzásba
mikor rendesen körbe veszi a szag az nem vonzó számomra, olyankor fulladok befele (pedig nem vagyok aszmás, csak nem bírom az erős szagokat)
Nagyon fontos, nagyon sokat számít, és taszítónak érzem, ha parfümözi magát! Számomra a természetesség a legfontosabb minden szempontból!
Sajnos már nem találni manapság természetes lányt, pedig mit ne adnék érte, ha találnék végre egy igazi, természetes lányt! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!