Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csoma2002 kérdése:

Lányok! Nektek mennyire fontos egy fiú testfelépítése?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok,sportoló.Nem mondom magam izmosnak(csak a többiek mondják azt)Nem annyira szoktam azz flexelni hogy "így kivagyok pattintva meg amúgy,inkább csenben maradok és általában hosszú ujjú polóban vagyok.Egyszer amikor tesi óra volt kb 30lány előtt lecsúszott a pólóm(fejálláshoz nem tűrtem be)és annyira kínosnak éreutem a szituációt hogy elrohantam.Szóval ja,lányok ti milyen fiú alakot preferáltok?(Rólam:17 éves vagyok,magas(192cm),izmos?(töbiiek véleménye),barna szem/haj sportolok(kickbox)

Válaszokat köszi!

2020. ápr. 14. 22:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%

Hogy őszinte legyek, nem annyira jönnek be a sportólok, meg a magydarab izmos srácok...

Nekem jobban tetszik, ha valaki érzelmesebb, művészeti beállítottságú.

A barátom pl kb 175 centi (mellettem magasnak tűnik, én 160 vagyok), átlagos testalkata van, nem izmos, de nincs rajta sújfelesleg, szóval inkább vékony. Sötét haja van és kék szeme. Nem is sportol, maximum a suliban tesi órán.

De van hozzád hasonló haverom, csak ő rögbizik, de ő is van vagy 185 centi, izmos, de ő csak haver.

2020. ápr. 14. 22:39
 2/18 anonim ***** válasza:
69%

Elottem valaszoloval teljes mertekben egyet ertek

Ha magas es vekony (nem palcika) inkabb ezt preferalom

de ettol fuggetlenul lehet izmos mert az is tetszhet

De magadnak tetszel ez a legfontosabb

2020. ápr. 14. 22:58
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Igazából a kiállása és a magabiztossága a legfontosabb, szerintem :D

Minden lánynak van egy saját ideálja, te szerintem elég sok lánynál a tökéletes lennél, bár persze vannak akiknél pedig nem igazán tartoznál bele.

Nálam inkább csak az fontosabb, hogy magasabb legyen, mint én (én 170 cm vagyok).

2020. ápr. 14. 23:19
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

Nekem inkább az izmos fiúk jönnek be. Egyet értek az előttem szólókkal, nekem is bejönnek azok a fiúk akik értenek a művészetekhez, a kötelezőkön kívül is olvasnak esetleg könyveket... stb. De az hogy valaki sportol, nem zárja ki azt hogy legyen művészi beállítottsága is és viszont.

Nekem pl a suli tele van focistával. Egy pár közülük konyít is a művészetekhez.

Én is sportolok, és én is művészlélek vagyok. Nekem összességében bejönnek a sportos fiúk. Én amúgy kempozok.

2020. ápr. 14. 23:23
 5/18 anonim ***** válasza:
38%

Itt minden lány művészlélek és a vékony fiúkat szereti 😆

Álszentek....

2020. ápr. 15. 09:25
 6/18 A kérdező kommentje:
Művészi lélek nem vagyok máshoz értek.Főleg politikai vitákkal foglalkozom és weblapokat fejlesztek.
2020. ápr. 15. 12:36
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a testfelépítés csak olyan mértékben fontos, hogy viszonylag arányos legyen az összkép. A magasságod mindenképpen előnyös, még a legalacsonyabb lányoknak is imponálnak a magas fiúk.

Viszont nem értem, ha jó alakod van, edzed magad, meg úgy összességében rendben vannak az arányaid akkor miert futottál el? Gondolom nem volt rossz a lányoknak sem, hogy láthatták kipattintott testedet 😀

17/L

2020. ápr. 15. 13:32
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Valamilyen mértékben igen, szeretem a magas és sportos srácokat....... Szeretem a művészetet en is, de az informatikával is és a matekkal-fizikával is tökéletesen elvagyok ha az kerül szóba...... :)
2020. ápr. 16. 14:25
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Lányok, nektek miért az izmos srácok jönnek be? Miért nem az erősek?...
2020. ápr. 16. 17:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
itt csak én gondolom úgy, hogy ha valaki személyisége megfog, akkor az a legeslegutolsó, hogy milyen a teste? :D mert voltam már szerelmes többféle srácba is, és sosem érdekelt az alkatuk
2020. ápr. 16. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!