Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tele kérdése:
Hogy hozzam ki egy lányból, hogy merjen kommunikálni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A kérdést furán fogalmaztam meg. A lenyeg hogy lassan 1,5hónapja beszélgetek egy lánnyal de nagyon keveset talán napi 3mondatot. Már próbálkoztam mindenhogy de se ő se én nem vagyok nagy dumagép. Többször úgy éreztem hogy leráz egyszer rá is kérdeztem hogy másokat is így pattint-e le és azt válaszolta hogy ha valakivel nincs értelme beszélgetni már az elején elköszön majd a mai napig válaszol ha kérdezek de már nem tudok mit. Nem jöttem rá mi érdekli. Valami segítség hogy mikről faggathatnám vagy valami amivel kihozhatnám belőle hogy normálisan kommunikáljon. Sokszor gondolkozok rajta hogy így akar lerázni viszont akkor minek válaszol?2020. ápr. 14. 18:13
1/6 anonim válasza:
Több mint valószínű hogy egyáltalán nem érdekeled
2/6 anonim válasza:
Mi van akkor, ha abszolut nem jossz be neki, csak nem akar tul bunko lenni? Ha napi 3 mondatot irtok, minek erolkodni, hogy rairsz a semmivel :D .. ha nincs kozos tema szerinted, hosszutavon hogy jonnetek ki szemelyesen? Segitek: sehogy. Meg mi az hogy kifaggatni? Mi vagy te FBI? nyomozol utana, vagy szeretned megismerni? :D szerintem nem o te embered. Engedd el, majd jon mas aki szivesen beszelget veled es erdeklodik, gordulekenyen fog menni a beszelgetes.
3/6 anonim válasza:
Szerintem sem érdekled. Ên se mertem soha megmondani az adott fiúnak, ha nem akartam tőle semmit. Inkább csak jeleztem neki, hátha abból rájön pl.ha írt, nem válaszoltam azonnal és akkor is csak röviden, én sohasem kezdeményeztem beszélgetést, nem kérdeztem vissza, nem hoztam fel témákat stb..Általában ezekből rájöttek, h.nincs értelme..
4/6 anonim válasza:
Istenem, ha meg nem válaszol a csaj, csak simán nem ír vissza, akkor meg az a bajotok. :D
Nem érdekled a lányt, és ezt közölte is veled. Csak udvariasságból ír vissza, és azért annyit, amennyit, hogy vedd a lapot. Szóval hagyd bélén szegény lányt.
5/6 anonim válasza:
Még mit kellene tennie szegénynek, hogy végre észrevedd magad?
6/6 anonim válasza:
Ha úgy érzed hogy lepattint akkor az úgy is van. Ez a baj, ezt nem értik meg soha a fiúk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!