Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb fiúval miért nem lehet normálisan kommunikálni?
Próbálok nem bunkózni, de szerintem mindig kifogtad a legrosszabb helyeket erre. Ilyen fos társkeresőkön csak ilyen zsák krumpli szintű emberekkel fogsz találkozni.
UI.: én már lemondtam az emberekről.
600 emberből egy sem volt normális?
Ezek szerint te vagy helikopter...
Sajnos a kettessel egyet kell hogy értsek. Való igaz, hogy tele van minden kis kangörcsökkel akik csak erre utaznak, de néha veletek lányokkal sem egyszerű. Vagy eltűntök ok nélkül ahogy fentebb a kollega írta, vagy megsértődtök a semmi (de tényleg a semmin), vagy panaszkodtok, hogy titeket miért nem hív el senki sehová meg miért nincs pasitok holott a saját esetemből kiindulva már jó ideje ismerjük egymást, de találkozni bezzeg nem akar de nyavajogni azt tud, hogy neki miért nincs senkije. Na az ilyenekre nem tudok olykor gombot varrni.
Ezt nem kötekedésnek szánom kedves kérdező és nem is feltételezem, hogy te ilyen vagy.
A fenti srácok teljesen jól elmondták mi a probléma :) Hiába vagyok normális,általában lelkisegélyszolgálat vagyok a szemükben,és ha nincs több kisírnivalójuk,elfelejtenek,nem írnak vissza.
Ennek ellenére tennék veled is egy próbát,nem akarok általánosítani. Ha szeretnél barátkozni,írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!