Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem tudok normálisan kommunikálni?
Ilyenkor jön jól a kultúra, a társasjáték, a sport.
Olvassatok közösen egy könyvet, vagy nézzétek meg egy filmet, kiállítást. Majd beszéljétek arról. Mit láttátok, mit jelentett nektek, mi volt a kedvenc jeleneteket, hogyan tudnátok tovább gondolni.
Ha ketten jól megvagytok, töltsétek közösségi időt is együtt. Menjetek haverokkal kirándulni, billiárdozni, csocsózni, stb és legyenek közös új emlékeitek.
Ne csak a múltból merits témát. Szervezzetek közös programokat.
Sajnos én is ugyanebben a cipőben járok. Facebookon tök jól beszélgettem a sráccal, aki nagyon tetszik nekem. És valahogy az első találkozón alig szólaltam meg. A barátaimmal viszont mindig, mindenhol jól eltudok beszélgetni.
Egyébként szerintem ez az egész még neem feltétlen azt jelenti, hogy nem vags kész egy kapcsolatra. 😊
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!