Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok ilyen fiúval?
17 vagyok.
Kinézet: Egy oldalra lelógó relatív hosszabb fekete haj (ami néha pár hónapig kék), mindkét fülemben 8mm-es fültágító, nyakam bal oldalán kis tetoválás (pontosvessző), általában full feketében, bandás pólókban járok, 175 magas vagyok.
Belső: Nagyén érzelmes tudok lenni, és szeretek más érzéseivel foglalkozni. Nagyon tudok szeretni, ha viszonozzák azt. Néha kicsit nyers tudok lenni, mivel nagyon őszinte vagyok.
Hobbik: fotózok, gitározok, néha rajzolok és nagyon kocsib*zi vagyok.
A barátom is hasonló, csak nincs tetkója és nem szerti a kocsikat.
Amúgy nincs veled baj, bár engem a kocsib*ziság eléggé zavarna.
De jól nézel kiii
Amugy ha neked ez tetszik semmiképpen ne valtozz meg mások kedvéért
17 vagyok. - 2 évvel kisebb vagy nálam, de az még nem a világ vége. :)
Kinézet: Egy oldalra lelógó relatív hosszabb fekete haj (ami néha pár hónapig kék) - Ok
mindkét fülemben 8mm-es fültágító - a nagy fültágítót nem szeretem, de ez még elég kicsi ahogy a neten néztem
nyakam bal oldalán kis tetoválás (pontosvessző) - Ok
általában full feketében, bandás pólókban járok - Ok
175 magas vagyok. - Nálam magasabb vagy, így Ok
Belső: Nagyén érzelmes tudok lenni, és szeretek más érzéseivel foglalkozni. Nagyon tudok szeretni, ha viszonozzák azt. - :)
Néha kicsit nyers tudok lenni, mivel nagyon őszinte vagyok. - Ez a mondat rám is igaz :D
Hobbik: fotózok - Ok
gitározok - Ok
néha rajzolok - Én is :)
és nagyon kocsib*zi vagyok - Ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!