Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok ilyen fiúval?
17 vagyok.
Kinézet: Egy oldalra lelógó relatív hosszabb fekete haj (ami néha pár hónapig kék), mindkét fülemben 8mm-es fültágító, nyakam bal oldalán kis tetoválás (pontosvessző), általában full feketében, bandás pólókban járok, 175 magas vagyok.
Belső: Nagyén érzelmes tudok lenni, és szeretek más érzéseivel foglalkozni. Nagyon tudok szeretni, ha viszonozzák azt. Néha kicsit nyers tudok lenni, mivel nagyon őszinte vagyok.
Hobbik: fotózok, gitározok, néha rajzolok és nagyon kocsib*zi vagyok.
Demenőő, jo pali lehetsz
Vakválasz de igen (a belsos rész jobban megfog, énis ilyen vagyok)
Utolsó, ettől nem értem, hogy miért lennék díszb*zi.
Ha ki tudnád fejteni, azt megköszönném.
Így leírás alapján nehéz megmondani, de szimpatikusnak tűnsz úgyhogy még az is előfordulhat, hogy igen. 😊
16/L
Egyértelmű, hogy amit le írsz az menő. Viszont ha ronda az arcod hozzá tehát nem illik a stílusodhoz akkor rondább lehetsz mint voltál.
Ha meg jó arcod van nem kéne itt kérdezned mert tudod te is a választ, hogy igen.
Amúgy tipik emó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!