Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok ilyen fiúval?
17 vagyok.
Kinézet: Egy oldalra lelógó relatív hosszabb fekete haj (ami néha pár hónapig kék), mindkét fülemben 8mm-es fültágító, nyakam bal oldalán kis tetoválás (pontosvessző), általában full feketében, bandás pólókban járok, 175 magas vagyok.
Belső: Nagyén érzelmes tudok lenni, és szeretek más érzéseivel foglalkozni. Nagyon tudok szeretni, ha viszonozzák azt. Néha kicsit nyers tudok lenni, mivel nagyon őszinte vagyok.
Hobbik: fotózok, gitározok, néha rajzolok és nagyon kocsib*zi vagyok.
Itt egy régebbi kép rólam, ha valakit érdekel.
A fültágítótól egyszerűen undorodom, a festett haj meg hát.. borzalmas, pláne kéken. De szerintem a festett haj nélkül sok csajszinak bejön az ilyen típus.
Egyébként megláttam ezt a képet és egy az egyben a 10 évvel ezelőtti myvip fiúk ugrottak be 😁 nagyon durva.
Belső részre le írtál engem.Úgyhogy nem tudom mennyire lenne nárcisztikus ha igent mondanék. :D
(Amúgy emelett azért még is sok tulajdonság van.Pl.introvertált/extrovertált?)
Szerintem tökre jól nézz ki a hajad.Engem pl. tetoválás se zavar.Az első gondolatom mindig az,hogy vajon mi a történette.
Ja
17/l
Depressziós voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!