Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nem ír, ha mégis érdeklem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír, ha mégis érdeklem?

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy fiúval két hétig, találkoztunk is, viszont egy hete már nem keresett. Néhány napja beszéltem egy nagyon közeli haverjával, és neki azt mondja hogy szeretne tőlem valamit, ő mégsem keres, én nem szeretnék írni neki, mert utoljára is én írtam rá és túl nyomulós sem akarok lenni. Mi lehet az oka hogy nem keres, ha közben tetszem neki?
2020. márc. 19. 18:07
 1/3 anonim válasza:
100%
Ha nem csak szivatni akarnak.(kemény megfogalmazás ,de lehet) akkor csak “várat” r furán megfogalmazva “féltékennyé” akar tenni. Legalábbis nekem ez jött le, de ezt ne vedd kézpénznek. Írni meg ne félj max nem lesz köztetek semmi és ha egyikőtök se ír a másiknak is ez lenne a vége.☺️❤️
2020. márc. 19. 22:05
 2/3 anonim válasza:
100%
Amikor ismerkedtünk a párommal akkor mindig későn vagy eggyáltalán nem îrt vissza, és általába én írtam neki vagy eggyáltalán nem írtunk egy jó pár darabig. És aztán csak össze jöttek a dolgok és íme már fél éve boldogok vagyunk eggyütt. Kívánom hogy te is jól járj😘
2020. márc. 20. 00:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezek ilyen férfi szabályok,találkoztok pár napig nemszabad irni a csajnak ezáltal a lány összeszavarodik.Vonzodni fogsz hozzá ennyi a lényege vagy lehet megprankeltek nemtudom pontosan
2020. márc. 22. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!