Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak hülyére...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak hülyére vett? Vagy miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg hogy beszélgettem egy sráccal, mindkettőnknek nagyon szimpatikus volt a másik. Üzenetben már szivecskéztünk egymással meg tényleg nagyon jókat beszélgettünk szinte minden nap. Aztán találkoztunk személyesen is...elvitt sütizni. Úgy éreztem hogy nagyon jól alalul a találkozó és kölcsönösen is szimpatizált velem. Érdeklődő volt és nagyon sokat beszélgettünk, egyáltalán nem volt elutasító. DE! Itt jön a probléma. A találkozó után nem írt. Kb heteket vártam hogy akkor most mi van de ugyanúgy semmi. Végül én írtam rá, visszaírt es ugyanúgy nagyon jót beszélgettünk mint a legelején. Ekkor azt hittem hogy minden rendben van biztos csak bátortalan volt a tali után és nem mert írni. De nem így lett azóta sem ír nekem, én meg már nem is próbálkozom vele:(

Vajon mi ütött belé? Miért nem ír? Hiszen biztos vagyok benne hogy a talin még szimpatikusnak talált. Kérlek segítsetek megfejteni!!!!!

2020. márc. 17. 13:18
 1/6 A kérdező kommentje:
16/L ez lemaradt
2020. márc. 17. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Nem feltétlen talált annak csak azt mutatta. El kell engedni.
2020. márc. 17. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Mégse tűnik kölcsönösnek az érdeklődés. Esetleg várhatsz még egy csöppet, hátha keres, ha nem, akkor őt nyilván nem érdekled, és így jobb is hagyni.
2020. márc. 17. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nála az a tali arra kellett, hogy eldöntse magában, hogy barátként néz e rád vagy többen is gondolkodhat. Így, hogy magától nem keres, ebből az jön le nekem, hogy barátnak képzel el, nem többnek. Lehet nála nem alakult ki az a vonzalom, viszont egy hullámhosszon vagytok annyira, hogy jókat tudjatok beszélgetni.

Persze ettől függetlenül kereshetne magától is.

Velem is volt ilyen és én rákérdeztem a srácnál, hogy most mi a szitu és tök értelmesen válaszolt rá, szóval ha gondolod tedd ezt te is.

2020. márc. 17. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, neki nem ment úgy a találkozó ahogyan elképzelte. Lehet, nála nem alakult ki az a vonzalom, vagy szimpátia ami mondjuk egy kapcsolathoz kell. Támogatom az utolsó ötletét, ha szeretnél nyugodtan kérdezz rá, hiszen nincsen veszteni valód és legalább akkor konkrét választ is kapni fogsz.
2020. márc. 17. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:

1. Kettő vagy több vasat is tartott a tűzben és a találkozás után egy másik lánnyal is találkozott és így nem te lettél a szerencsés nyertes

2. Lehet, csak szexelni szeretett volna, de nem volt ahhoz elég bátor, hogy ezt ki is fejezze, de a randin nem úgy tűnt, mint aki benne lenne egy szexkapcsolatba

3. Azt akarta, hogy jól érezd magad, de a randi után eldöntötte, hogy nem akar tőled semmit

2020. márc. 18. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!