Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az időkép nevű csodaoldal már...

Az időkép nevű csodaoldal már sokadjára hülyére vett, van olyan, ami megbízhatóbban mutatja az időjárást?

Figyelt kérdés

Már az elején szögezzük le: jól tudom, hogy az időjárást nem lehet teljes bizonyossággal előre jelezni, főleg nem hosszabb időtartamra.

De már olyan sokszor előfordult, hogy nem a jövő hetit, hanem a mait meg a holnapit (adott napit + következő napi) sem tudta még csak megközelítőlegesen sem belőni.

Tegnapi előrejelzés az én városom környékére:

reggel eső, délben eső, este eső

ma reggel még ugyanígy írta, reggel eső, napközben eső

délután 4-kor léptem be, akkor is azt írta: délután eső.

egy deka felső nincs az égen, de ahogy a felhőképüket elnézem, több száz km-es körzetben sem, és momentán sehol nem esik az eső az országban.

de most, este negyed 7-kor is azt mutatja: ma délután eső, ma este eső.

ha nem esett egy csepp se sehol a környéken, akkor este 6 után miért írja még, hogy délután eső?

nem az egész országot jelzi ilyen esetben, hanem a nagyobb városokat lehet lekérdezni.

de semmi köze a valósághoz.

most megint jól megszivatott, mert én hülye hittem neki, pedig már 1000x bebizonyította, hogy nem érdemes.

nem locsoltam, de már megfürödtem, ilyenkor már nem megyek ki összesározni magam. ma a növényeim nem kapnak vizet, semmilyen formában.

miért nem mentem meteorológusnak? vagyonokat kereshetnék, ha a hasamra ütve mondanék valami kamu időjárást.

2015. aug. 16. 18:16
 1/2 anonim válasza:
met.hu
2015. aug. 16. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:
ok
2015. aug. 16. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!