Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az stk-s fogorvosom kéretlenül...

Az stk-s fogorvosom kéretlenül gyökérkezelte a fogam, ráadásul nemis azt amivel hozza mentem hanem a mellettelevõt amiben csak egy nagyon kis tömés volt, sose volt baj vele Hűlyére vett? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Elmondtam a dokinak hogy csak az ínyem fáj a 2fog között es a hátsó fognál a tömés régi, es ha kicseréli tömést az lehet segíteni fog.

Ekkor elérzéstelenített , majd a mellette levõ fogat gyökérkezelte, kb.3-4 perc alatt .

Tudom hogy azzal a foggal sosem volt bajom, eggyáltalán hogy mert ilyet csinálni egy doki? nem látta hogy az jó fog volt, vagy csak én emlékszem rosszul ?

2019. jún. 20. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
A fogorvosod zseni, adj hálát a Jóistennek, hogy hozzá kerültél! 3-4 perc alatt egy gyökérkezelés, az nem semmi!
2019. jún. 20. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Biztos gyökérkezelt? Mert, ha igen, akkor imádkozz Istenhez, hogy ne legyen baja. Én is voltam sztk-n fogdokinál, de min. Félórát ott ültem, valamikor órákat, bár az nem ez miatt volt.
2019. jún. 20. 20:07
 3/9 A kérdező kommentje:

Kb.5 perc alatt gyokerkezelt.

Mit tegyek szerintetek?

SOS

2019. jún. 20. 20:20
 4/9 A kérdező kommentje:

Ö mondta a legvégén hogy gyökérkezelt.

Éreztem sajnos azt hogy tűkkel szurkál, nem az a fogam volt teljesen elzsibbadva es nemis azt kellett volna kezelje.

Feljelemtsem?

2019. jún. 20. 20:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Teljesen jó fog volt
2019. jún. 20. 20:23
 6/9 anonim válasza:
Inkább magadat jelentsd fel :D
2019. jún. 20. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Hányszor teszed fel a kérdést? Szerintem te hazdusz. Polgárpukkasztani jöttél ide. Ha annyi eszed sincs, hogy legalább akkor hivatalos szervekhez fordulj, esetleg más orvoshoz, aki ért is hozzá, veled és a gyakorin portyázó többi laikussal szemben, akkor megérdemled a sorsod, ha ilyen egyáltalán történt. És még egyszer tisztázzuk, ha legközelebb orvosi rendelőbe teszed a lábad: nem piacra mentél, ahol te kérsz az orvos meg ugrik. Neked egészségügyi kérdésben nincs véleményed. Ahhoz van jogod, hogy visszautasítsd a kezelést mindaddig, amíg más egészségét azzal nem veszélyezteted. De olyan nincs, hogy te megmondod, hogy az orvos mit csináljon. Azt egyedül ő dönti el, mert ő kompetens, te nem. Hiszen ahhoz sincs elég eszed, hogy megfelelő helyen érdeklődj, akkor honnan ez az arrogancia? Nem nagyon van mire....

az meg egyenesen nonszensz, hogy észre sem vetted mit csinál. Akkor tényleg hülye vagy. Debil. Kis butácska. Innentől kezdve pedig irreleváns minden, amit mondasz, hiszen aki ennyire ostoba, arról jogosan feltélezei az ember, hogy pl el lett minden magyarázva, csak te nem arra figyeltél, hanem koncentráltál, hogy lenyeld a nyálad. Bizonyos IQ alatt szükség is van rá, de ezt neked talál nem kell magyarázni.

2019. jún. 21. 06:58
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem hazudok, sosem volt ilyen, mindig megbíztam a dokikban.

Ne veszekedni es kiosztani gyere ide csak azert mert velem tortent ilyen

Az hogy elszúrták a fogam nem all osszefuggesben az IQval, inkabb te vagy IQ hianyos aki nem kepes megerteni hogy ha bízol az orvosban nem kerdõjelezed meg a kezelést ami egyebkent is rovid ideig tarott.

Veled is tortenhet ilyen, mert hidd el ha velem ez tortent mással is megtortenhet.

Inkább az írjon aki segítséget akart tanácsot tud abban hogy mit tegyek ebben az esetben ?

2019. jún. 21. 07:23
 9/9 A kérdező kommentje:

7es a serto megjegyzeseidet mond magadnak, rád illenek.

Ne offolj ez benne van a szabályzatban

2019. jún. 21. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!