Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként hogyan kerüljem el a barátzónát? A fiúk mikor raknak egy lányt barátzónába?
Kösz
Asszem jobb lett volna ha kicsit kiegészítem háttérinfókkal
Barátok által találkoztunk, szépen lassan egyre inkább megismerjük egymást, nyilván csak 'barátilag',én meg nem akarok semmit se elszúrni.
És eléggé fiatal vagyok még a szexhez
Kedves #4 attol hogy 16 évesen még nem akarok szexelni annak ellenére hogy ez ma a módi, még lehetek érett egy kapcsolathoz
Inkább te vagy az éretlen ha úgy gondolod hogy egy kapcsolat csak akkor jó, ha a szex az elsők között van, aminek meg kell történni
Ebben a korban még VAN kapcsolat szex nélkül, és jó lenne ha nem buzdítana mindenki 14 éveseket arra, hogy vagy dugnak, vagy ne is legyenek kapcsolatban, mert nem azt fogják választani, hogy jó, akkor kapcsolat se kell, hanem kényszerből dugni fognak és elbasszák az életüket.
Akik nem tudnak felelősségteljesen válaszolni a TINI párkapcsolatok kategóriában, azok menjenek át a szex kategóriába.
Ne rontsátok már el a fiatalokat, így is csoda, ha akad 1 normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!