Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kerulok rogton a baratzonaba? L
A helyesíràsod is àtlagon felüli.
Ne szállj el magadtól.
Én, mint fiú általában két lehetőségnél rakok valakit "friendzone"-ba. 1: van egy olyan rossz tulajdonsága, ami számomra kizárja a kapcsolatot(pl: gyerekes, számomra nem szép, bunkó), ha szép és kedves lány vagy, tuti nem raknálak oda.
2: túl rég óta ismerem ahhoz, hogy kapcsolatba fognék vele(itt nem pár évről beszélek, hanem akit mondjuk mar 10+ éve ismerek)
És igazábol az egyes pont magába foglalja a kettest, hisz akit annyira ismerek, annak már biztos hogy láttam olyan tulajdonságát, ami nekem nagyon nem szimpatikus. Ha nincs neki olyan, akkor meg a barátságot nem tenném vele egy ilyen miatt tönkre, mert ugye 16-17 évesen még nagy eséllyel szakítás lesz a vége. Szóval én a helyedben azon gondolkoznék el, hogy mi lehet az a tulajdonságom, ami miatt valaki egyből félre rak.
Szia! Írtad egy válaszodban, hogy nem a magyar az anyanyelved. Nem derül ki a kérdésedből, hogy magyar fiúkkal próbálkozol? Illetve milyen nemzetiségű vagy/vallod magad?
Ezek azért elég sokat befolyásolnak. A korosztályod fiú tagjai még nem kezelnek mindent olyan éretten ahogy kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!