Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Valamit elronthattam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit elronthattam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 hete rá írtam egy lányra mert nagyon megtetszett, elkezdtünk beszélgetni közben küldözgettük a snapeket. Írt olyanokat amiből azt gondoltam esetleg bejövök neki, vettem is ezek után a bátorságot és elhívtam.. nade nehézkesen össze is jött egy egy órás találka ami nagyon gyorsan elment, de nem történt semmi érdemleges, búcsúzás is csak egy ölelés és rohanás a buszra. Namost másnap még beszélgettünk viszot következő nap csak 1-1 mondatot aztán ma még annyit sem. Bejelöltem facebookon de nem jelölt vissza. Szerintetek valami baj lehetett amikor találkoztunk? Vagy mi lehet a probléma? 19/f 17/l

Remélem kigobozható nagyjából amit leírtam. Válaszokat előre is köszönöm!

2020. jan. 30. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
jobban nézel ki a képeiden mint amúgy
2020. jan. 31. 00:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem úgy alakult számára a randi ahogyan elképzelte. Igazából sok minden szóba jöhet, de ha valóban megszeretnéd tudni az okát, akkor kérdezz rá nála.
2020. jan. 31. 00:15
 3/7 anonim ***** válasza:
13%

Hát épp ez az, szerintem másra számitott ahogy te is irtad, remélte lesz valami.

17 éves lányok éppen ilyenkor kivánják hogy megdugják. Szerintem az van, hogy unalmasnak talált mert nem voltál úgy nyitott. Velem is volt ilyen, de fel a fejjel ez csak 1 a sok közül :)

20/F

2020. jan. 31. 01:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elgondolkodtatóak. Annyit még hozzá tennék, hogy még szerdán érdeklődtem mi van vele, akkor annyit írt nincs jól ezért nincs kedve beszélni senkivel. Nem úgy ismertem meg, hogy hazudna hanem megmondaná kerek perec mi van. Nem is értem én ezt egyszer ilyenek egyszer olyanok.
2020. jan. 31. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Nagy általánosságban az, hogy nincs jól csak egy kifogás. Nekem is volt ilyen, egyik csaj még 2013-ban azt mondta, hogy nincs jól és ha jobban lesz akkor majd ír. Azóta is beteg lehet nagyon szegény, mert nem írt. Szóval ne ülj ölbe tett kézzel. Írj rá, hogy mizujs, arra gondoltál megismételhetnétek a találkozót. :) Ha sokat mosolyog és úgy veszed észre, hogy ott a pillanat csókold meg. Ha nem ír vissza, akkor hívd fel és kérdezd meg, általában az ilyen lányok betojik ahhoz, hogy telefonon egyenes vonalban megmondják, hogy húzz el, szóval akkor már nem fogja azt mondani, hogy beteg. Ha meg annyira beteg úgyis fogod hallani a hangján.

Sok sikert! Ha meg nem jön össze, van rajta kívül rengeteg másik lány, csak vigyázz a korona vírussal ! :D Fel a fejjel!

K-mester.

23F

2020. jan. 31. 11:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Hááát írtam.. hogy mizu, napomat megnézte, snapjeimet is tegnap, de a tegnap esti üzenetem amit azóta már töröltem nem, pedig még a snap előtt küldtem neki. Fura... Meg ő nem is küldött snapet kedd óta talán, de látom, hogy fent volt. Ebben csak azt nem értem, hogy hétfőn találkoztunk, kedden még minden rendben volt szerdán meg már jön azzal hogy nincs jól...
2020. jan. 31. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

Hívd fel mondom! Kérdezd meg, hogy szeretne egy ismétlést. Lehet túlságosan nyomulós vagy, vagy nem tudom. Lehet neten más milyen vagy, mint élőben viselkedés szempontjából, mert nekem már jöttek ilyen dumával is. Szóval igazából ezt csak ő tudja,s ezt csak úgy tudok kideríteni cimbora, hogy felhívod. Mindenesetre szorítok! :)

K-mester

2020. jan. 31. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!