Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit elronthattam?
Sziasztok! 2 hete rá írtam egy lányra mert nagyon megtetszett, elkezdtünk beszélgetni közben küldözgettük a snapeket. Írt olyanokat amiből azt gondoltam esetleg bejövök neki, vettem is ezek után a bátorságot és elhívtam.. nade nehézkesen össze is jött egy egy órás találka ami nagyon gyorsan elment, de nem történt semmi érdemleges, búcsúzás is csak egy ölelés és rohanás a buszra. Namost másnap még beszélgettünk viszot következő nap csak 1-1 mondatot aztán ma még annyit sem. Bejelöltem facebookon de nem jelölt vissza. Szerintetek valami baj lehetett amikor találkoztunk? Vagy mi lehet a probléma? 19/f 17/l
Remélem kigobozható nagyjából amit leírtam. Válaszokat előre is köszönöm!
Hát épp ez az, szerintem másra számitott ahogy te is irtad, remélte lesz valami.
17 éves lányok éppen ilyenkor kivánják hogy megdugják. Szerintem az van, hogy unalmasnak talált mert nem voltál úgy nyitott. Velem is volt ilyen, de fel a fejjel ez csak 1 a sok közül :)
20/F
Nagy általánosságban az, hogy nincs jól csak egy kifogás. Nekem is volt ilyen, egyik csaj még 2013-ban azt mondta, hogy nincs jól és ha jobban lesz akkor majd ír. Azóta is beteg lehet nagyon szegény, mert nem írt. Szóval ne ülj ölbe tett kézzel. Írj rá, hogy mizujs, arra gondoltál megismételhetnétek a találkozót. :) Ha sokat mosolyog és úgy veszed észre, hogy ott a pillanat csókold meg. Ha nem ír vissza, akkor hívd fel és kérdezd meg, általában az ilyen lányok betojik ahhoz, hogy telefonon egyenes vonalban megmondják, hogy húzz el, szóval akkor már nem fogja azt mondani, hogy beteg. Ha meg annyira beteg úgyis fogod hallani a hangján.
Sok sikert! Ha meg nem jön össze, van rajta kívül rengeteg másik lány, csak vigyázz a korona vírussal ! :D Fel a fejjel!
K-mester.
23F
Hívd fel mondom! Kérdezd meg, hogy szeretne egy ismétlést. Lehet túlságosan nyomulós vagy, vagy nem tudom. Lehet neten más milyen vagy, mint élőben viselkedés szempontjából, mert nekem már jöttek ilyen dumával is. Szóval igazából ezt csak ő tudja,s ezt csak úgy tudok kideríteni cimbora, hogy felhívod. Mindenesetre szorítok! :)
K-mester
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!