Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szereztek önbizalmat?
Figyelt kérdés
Szokták mondani, hogy helyes vagyok, de valahogy így is félek odamenni egy nekem tetsző lányhoz.
19/F
2019. nov. 24. 09:12
1/3 anonim válasza:
Nekem is gond az önbizalomhiány, én pl sok videót nézek evvel kapcsolatban, és abból próbálok alkalmazni dolgokat. Persze nekem sem mindík működik. Egyébkén szerintem nem kell félned odamenni ha bejön egy csaj, mert fiatal vagy, ezek szerint helyes is, szóval van egy csomó lehetőséged, max nem sikerül elsőre, de még mindíg jobb, mint nem csinálni semmit. Ha félsz élőben odamenni,lehet könnyebb lenne neked először neten ismerkedni. :))
16/L
2/3 anonim válasza:
Ne felj!! Hiszen ha a csajnak is tetszel akkor o is fel odamenni, es valakinek el kell kezdenie! En szemely szerint nem szeretem ha egy srac tutyimutyi
3/3 anonim válasza:
Így van, ne legyél tutyimutyi!
19 éves férfi vagy, szedd össze magad, tudd, hogy mit akarsz, légy határozott és tedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!