Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi növelhetné az önbizalmát?
Figyelt kérdés
A barátomra ráférne egykis önbizalom növelés, de nem tudom hogy mit kéne csinálnom/mondanom hogy javuljon a mostani helyzet.
ötletek?
2018. júl. 25. 23:34
1/3 Cynder33 válasza:
Mi okozza az önbizalom hiányát szerinted? (bocsi hogy kérdéssel "válaszolok" de ez szerintem fontos tényező)
3/3 A kérdező kommentje:
nem gondolnám hogy ez lenne a fő ok, de egyszer azt mondtam neki hogy nekem nem tetszik a pulcsi amit vett... (akkor mondtam mikor rajta volt, lehet hogy úgy értette hogy ő maga csúnya benne?)
de ezen kívül nem teljesen tudom :/
valószínűnek tartom még hogy a családja fordít rá kevessebb figyelmet mint kéne, és ők nem adnak neki pozitív visszajelzéseket
2018. júl. 26. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!