Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a helyes döntés?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút egy buliban (ez most tegyük fel azt jelenti, hogy látásból) eddig nem is baj a sztori, viszont rámírt és azután már beszélgettünk.Odáig fajult hogy találkozni akar és tetszek neki.Viszont ugye én még őt nem annyira ismerem hogy randizzak vele.Nagyon helyes viszont a foga zavar mert láttam róla egy képet.És el is mondtam neki.Azt mondta hogy akkor is talizhatunk ha megcsináltatta.De ahj most nem tudom mit csináljak kérlek segítsetek!Az első randin ráadásul meg akar csókolni.....2019. okt. 13. 10:19
1/6 anonim válasza:
Oké. Figyelj. Ha a külsője zavar nem tetszik neked igazán és ha el kell ezen gondolkoznod a válasz nem. Neked csak az tetszik, hogy valaki udvarol neked , figyel rád. Neked ő ezért kell , meg max egy „trófeának”. Szóval légyszi NE húzd a pali agyát , hagyd menni , hogy keressen egy olyat aki tényleg szereti. Most lehet , hogy utálsz amiért ezt leírtam , de te nem engem utálsz hanem a szavaimból csengő igazságot. Gondold meg , ha igaz lenne nem éreznéd magad szarul nem húznál be most nekem egyet.
2/6 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az elsővel,nyilvánvaló,hogy neked nem tetszik a fiú.Mondd meg neki és ne kínozd.
3/6 anonim válasza:
Messziről kerülném.
Már csak azért is,mert bejelentette előre, hogy megcsókol. Wtf??
4/6 anonim válasza:
ha nem akarsz vele találkozni hogy a pįcsába akarod megismerni?
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából tetszene csak a foga zavar és találkoznék is vele csak félek hogy nem lesz az igazi.Teljesen megértem az első kettő kommentelőt.
2019. okt. 13. 20:04
6/6 anonim válasza:
#5: Akkor ne találkozz vele,nem halsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!