Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi a helyes döntés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes döntés?

Figyelt kérdés

Sziasztok, volt egy lány, akivel egy szakkörre járunk, alakultak a dolgok, viszont a végén mégsem jött össze. Eléggé ködös volt a helyzet, viszont nem játszadozott velem, csak tanácstalan volt. Egy pont után én is, ezért tanácsot kértem a barátnőjétől, aki szintén a szakkörre jár.

Sok mindenben segített, jó volt vele beszélni és miután tisztázódott a helyzet a másik lánnyal, folytattuk a beszélgetést, tényleg nyitottnak tűnt, mondta, hogy egyre kevesebb rendes sráccal találkozik, mint én.

Tegnap beszéltünk, az utolsó üzenetemre már nem reagált, pedig nem egyszavas válasz volt, egy téma közepén voltunk.

"Örülök, hogy tetszett neked:)" Nem tudom, ez mennyire beszélgetésgátló mondat, tehát amire nincs már mit írni.

Én meg nem fogom zargatni, nekem is van életem, viszont azt hiszem, kezd egyre jobban bejönni nekem. Kicsit tanácstalan vagyok, lehet azért nem ír, mert rájött, hogy esetleg többet akarok és ő nem akarja vagy lehet, hogy szégyellős, esetleg valami más dolga van. Lehet, hogy csak barátként tekint rám.

Nagyon jól jönne a véleményetek, a másik lányt ugyanúgy látom nap mint nap és nem feszült a viszonyunk annak ellenére, hogy nem jött össze, viszont ugyanolyan körből 2 ilyen elutasítás már kínos. Itt nem feltétlenül a kibeszélésre gondolok, egyszerűen nem akarok hülyét csinálni magamból.

Ha úgy van, akkor természetesen elhívnám, hogy találkozzunk.

17F

2018. dec. 22. 23:15
 1/4 A kérdező kommentje:
Sokszor megemlítette a családját is, mesélt róluk, tehát nem csak a kérdésekre reagált, hanem elősegítette a beszélgetést, szóval értitek.
2018. dec. 22. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet,h mivel volt viszonyod a barátnőjével,ezért nem akar kikezdeni veled,h a barátnőjének ne fájjon.Sok lány megígéri,h nem hajt rá a barátnője pasijára/exére,és ezzel azt is megoldja,h ne legyen köztük vita.(Egy pasi miatt)Szerintem kérdezd meg a lánytól,akivel már volt viszonyod,h ő nem e érez még valamit,és nem e lenne baj neki,ha egy ismerősével látna téged együtt!De azf mondd neki,h őszintén válaszoljon.Ha azt mondja,h nem baj (amit tényleg ugy gkndol,és nem hazudik) akkor jöhet a barátnője.Megkérdezed tőle,h nem e lehetne köztetek valami,mert igazság szerint neked nagyon tetszik,és már a barátnőjével elintézted a dolgokat!Ha neked ez túl gyors tempó lenne,akkor lehet az,h elkezdessz vele beszélgetni!És amikor már kialakul egy olyan viszony köztéték,ami közel áll a szoros kapcsolat kialakításához,akkor rákérdezhetsz!Ha gondolod,megírhatod (persze,ha csak szeretnéd,és nem baj) h min vesztetek összé az A lánnyal.(akivel már volt viszonyod) és akkor többet tudnék segéteni.😃És akkor tudnám a háttérsztorit,és ha elmondanád,h nadjából,milyen viszonyod volt a lánnyal a B lánnyal,vagy milyen fura jeleket mutatott,ha mutatott akkor tudok neked segíteni!😃Szurkolok neked!😃
2018. dec. 23. 08:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk miért nem reagált, bármi oka lehet. Viszont ha érdekled őt, és már viszonylag mély, családot érintő témákról is beszélgettetek, akkor szerintem ő is fog írni neked. Ha meg nem akkor szerintem állj tovább, ne égesd le magad az egész szakkör előtt azzal, hogy "mindenkinél" bepróbálkozol.
2018. dec. 23. 08:30
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 A barátnőjével igazából semmilyen viszonyom nem volt, bonyolult volt a helyzet a tanácstalansága miatt, de végül nem lett belőle semmi.
2018. dec. 23. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!