Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes döntés?
Sziasztok, volt egy lány, akivel egy szakkörre járunk, alakultak a dolgok, viszont a végén mégsem jött össze. Eléggé ködös volt a helyzet, viszont nem játszadozott velem, csak tanácstalan volt. Egy pont után én is, ezért tanácsot kértem a barátnőjétől, aki szintén a szakkörre jár.
Sok mindenben segített, jó volt vele beszélni és miután tisztázódott a helyzet a másik lánnyal, folytattuk a beszélgetést, tényleg nyitottnak tűnt, mondta, hogy egyre kevesebb rendes sráccal találkozik, mint én.
Tegnap beszéltünk, az utolsó üzenetemre már nem reagált, pedig nem egyszavas válasz volt, egy téma közepén voltunk.
"Örülök, hogy tetszett neked:)" Nem tudom, ez mennyire beszélgetésgátló mondat, tehát amire nincs már mit írni.
Én meg nem fogom zargatni, nekem is van életem, viszont azt hiszem, kezd egyre jobban bejönni nekem. Kicsit tanácstalan vagyok, lehet azért nem ír, mert rájött, hogy esetleg többet akarok és ő nem akarja vagy lehet, hogy szégyellős, esetleg valami más dolga van. Lehet, hogy csak barátként tekint rám.
Nagyon jól jönne a véleményetek, a másik lányt ugyanúgy látom nap mint nap és nem feszült a viszonyunk annak ellenére, hogy nem jött össze, viszont ugyanolyan körből 2 ilyen elutasítás már kínos. Itt nem feltétlenül a kibeszélésre gondolok, egyszerűen nem akarok hülyét csinálni magamból.
Ha úgy van, akkor természetesen elhívnám, hogy találkozzunk.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!