Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul csináltam?
Figyelt kérdés
A fiú elhívott randira, és amikor ketten voltunk táncoltunk. Tánc közben megakart csókolni, de nem engedtem, elhúzódtam. Másodjára is megpróbálta és hát őszintén... kicsit megtekertem a kezét... nem tehetek róla, nagyon korainak éreztem. Főleg úgy, hogy 3 éve ismertük meg egymást, de akkor oda se figyelt rám, pedig nekem akkor is tetszett. A lényeg az, hogy azóta már beszéltünk meg hasonló, de szerintetek ez később hatással lehet bármire?2019. okt. 11. 15:08
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Egyébként nem bántásból de írtam, hogy első próbálkozásánál elhúzódtam
2019. okt. 14. 15:06
12/14 anonim válasza:
Nem csináltad nagyon rosszul és ne bánkódj. Viszont gondold át, hogy éveken át tudnál-e együtt lenni (élni) vele, ha másban is ilyen türelmetlen és rámenős lesz... Persze, megértem őt is (még csak el sem ítélem), mert ő ilyen. Ilyennek is lenni kell köztünk.
Ffi.
13/14 A kérdező kommentje:
Alapvetően egy nagyon kedves és romantikus fiú, csak korainak éreztem. Beszéltem vele azóta, és azt mondta, hogy mégérti semmi gond. Köszönöm a válaszokat
2019. okt. 15. 19:11
14/14 anonim válasza:
Hát, ha így van, akkor ne bánkódj. Randevúzzatok, és amikor úgy gondolod, akár Te is közelíthetsz a szája felé... Tudni fogja, mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!