Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináltam rosszul? 16/f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltam rosszul? 16/f

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel régóta jóban vagyunk, és direkt kitalálok valami ürügyet, hogy találkozzunk, és így többet tudok a közelében lenni. Általában nem szeretek beszélgetéseket kezdeményezni meg semmi, de kis lépésekkel mindig közelebb kerültem hozzá. Mostanra biztos vagyok abban, hogy mit érzek iránta, így elmondtam neki, erre ő mosolygott rajta, de nem mondott semmit. Gondoltam ő még nem biztos benne vagy valami. Amikor megcsókoltam, még egyszer próbálkoztam, mert ha hagyta, gondoltam, ő is hasonlóképpen érez irántam. Erre csak kiröhögött és ott hagyott, hogy nem kell mindenbe beleélnem magam.

Pedig abszolút nem nyomultam, meg bunkó sem voltam, amúgy sem szokásom taplónak lenni.. Többször volt, hogy megöleltem meg ilyenek, ő pedig mindig visszaölelt és mindig el tudtam neki mondani, ha valami bántott. Erre most vissza sem ír és semmilyen választ nem ad. Beletörődtem, hogy valszeg nem kellek neki, de nagyon fáj, és félek, hogy ez az egész az én hibám..

2016. júl. 21. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül semmit, hogy beleszerettél egy bunkó, emberileg hulladék lányba.
2016. júl. 21. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A csaj egy igazi bunko kis ribi. Ha hagyta,hogy megcsokold,es utana kirohogott,akkor felejtsd el. Nem a te hibad,nem rontottal el semmit. Nagyon aranyos voltal vele,biztos vagyon benne. Ne foglalkozz vele,felejtsd el. Jobbat erdemelsz. Annyi lany van,aki ket kezet osszetenné egy ilyen fiuert,mint amilyen Te vagy! Ne foglalkozz ezzel a csajjal,ne bantson a dolog. Nem erdemel meg!
2016. júl. 21. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a leírtak alapján nem a te hibád a dolog, a csaj volt a bunkó, nem is kicsit. Nem értem az ilyen lányokat, oké, hogy nem jön be nekik a fiú, de akkor se kellene ezt csinálni, én se csináltam soha, mindig kedvesen utasítottam vissza a közeledőket.

Úgyhogy ne csüggedj, nem veled volt a hiba. Próbáld meg kiheverni a dolgot, aztán keress egy olyan lányt aki tényleg megérdemel téged :3

2016. júl. 21. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
A lányok viselkedésében soha ne keress logikát!
2016. júl. 21. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Többiek szépen leírták, én se ragoznám tovább:)Pofátlan lány ez, nem érdemelt volna meg. És nem nem a te hibád. Semmi rosszat nem csináltál. Ne keseredj el biztos, találkozol majd egy kedves aranyos, okos, lánnyal!:)

Fel a fejjel!

2016. júl. 21. 20:36
 6/10 anonim válasza:

Szörnyű személyisége lehet a lánynak. Csak áltatott, szórakozott veled.

Nagyon aranyos srácnak tűnsz, és a leírtak alapján tuti hogy nem a te hibád. Csak egy érzéketlen, *trágárságszűrőn fennakadt szó,de mindenki tudja mire gondolok* sikerült kifognod. :/

Sajnálom,hogy ilyenre pazaroltad az időd,erőd.

Sokkal jobbat érdemelsz,biztos vagyok benne hogy találsz is.:)

(16L)

2016. júl. 21. 20:39
 7/10 anonim válasza:
Később, évek múlva- ha találkozol vele, neked boldog kapcsolatod lesz, neki viszont ilyen hozzáállással nem jósolnék fényes jövőt. Én is azt hittem bele halok a csalódásba amikor az első szerelmem kigúnyolt, kb. úgy mint téged. Azóta, örülök hogy nem őt vettem el feleségül, de ezt jobb ha nem részletezem.... Ne a szemed után menj! Aki neked való, az ragaszkodni fog hozzád és egybe dobban a szívetek gondolataitok és elképzelésetek. Így kell társat keresni! Sok sikert és ne keseredj el frankó srác vagy aki megérdemel meg fog találni és te is őt!
2016. júl. 21. 20:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Kihasznált téged a csaj. Szerintem is felejtsd el minél hamarabb

14/l

2016. júl. 21. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Jahogy hagyja hogy megcsókold aztán kiröhög. Szép kis lány, ilyenbe aztán érdemes volt erőt fektetni. Mind1, legalább van rá okod, hogy kiszeress belőle.
2016. júl. 21. 21:49
 10/10 anonim válasza:
100%
Szerintem sokkal jobbat érdemelsz. Hülye liba az a lány! Cuki srác vagy, felejtsd el és keress egy hozzád való kiscsajt! :D
2016. júl. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!