Szóbeli nyelvvizsgán a következőket mondta a vizsgáztató (lent), így már tuti nem lesz meg? Mit csináltam rosszul?
BME szóbelin vettem rèszt a múlt hónapban. Azt mondta a vizsgáztató magyarul a vègèn, hogy ad nekem nèhány tanácsot ès fogadjam ezeket meg. : " Nagyon fiatal vagy mèg. Gondolom ez mèg csak az első vizsgád, de nyugi lesz mèg nagyon sok. Látszik, hogy szèpen megtanultad ès tudod a dolgokat, de nekem ezt elkellett volna ADNOD. Nem voltál tèmakoncentrikus, a szupermarketről kellett volna beszèlned, ès nem kellett volna felhoznod a kis boltot. Kellett volna mèg beszèlni a sondernangebot-ról is.".
Azèrt beszèltem a kis boltról, mert megkèrdezte, hol lehet vasarolni es mondtam h szupermarket, kisbolt stb.. ( A kèpen egy szuper market volt)
Sondernangebot-og pedig belemondtam, hogy mindig van sok a szupermarketekben.
Nem èrtem mièrt mondták ezeket.
18 èves lány vagyok, szeretnèm nagyon azt a nyelvvizsgát, rengeteget kèszültem rá!:(
Remèlem, hogy csak jó indulatból mondta ès mert látta, hogy nagyon izgultam. Tènyleg ez volt az első jelentős vizsgám.
Elnèzèst Sonderangebot*:)
Tudok beszèlni nèmetül:/
Bízom benne. Csak már nyomaszt ez a kèrdès június 8.-a óta.
: /
pedig meg voltam róla győződve, hogy meglesz. Valamelyik előző válaszadó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!