Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsem ezt most el? Ötletem sincs
Van két fiú, mindkettő bejön. Az egyik rá menősebb a másik picit félénkebb. A problémám az, hogy mind kettő akar engem és nem tudok választani. Egyszerűen nem tudok. De muszáj lesz. Mert két szék közé nem szeretnék esni. És egyiket sem szeretném megbántani. Viszont tényleg nem tudom most mit csináljak. Esetleg valaki vélemény? Vagy hogy mi alapján döntsék?
(Ismerik egymást az illetők)
L
Mindkettővel volt már randi?
Ha igen akkor hogy érezted magadat a randin?
Neked melyik jön be külsőleg és belsőleg? :-)
Nekem nemrég ugyan ez volt,az egyik az osztálytársam(gólya vagyok),a másik pedig egy 3évvel idősebb srác.
Nem tudtam dönteni ezért vártam hogy megismerjék őket.Végül a 3évvel idősebb mellett döntöttem,mivel az osztálytársam az ahogy megismertem,elment tőle a kedvem,mert nagyon hisztis volt fiú létére😅szerintem várj hogy jobban megismert őket,vagy ha már ismered őket akkor nézd meg hogy melyikük kel egyezik jobban az érdeklődési köröd.
Sok sikert!😍
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!