Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy döntsem ezt most el?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy döntsem ezt most el? Ötletem sincs

Figyelt kérdés

Van két fiú, mindkettő bejön. Az egyik rá menősebb a másik picit félénkebb. A problémám az, hogy mind kettő akar engem és nem tudok választani. Egyszerűen nem tudok. De muszáj lesz. Mert két szék közé nem szeretnék esni. És egyiket sem szeretném megbántani. Viszont tényleg nem tudom most mit csináljak. Esetleg valaki vélemény? Vagy hogy mi alapján döntsék?

(Ismerik egymást az illetők)

L

2019. szept. 26. 22:02
 1/5 anonim válasza:
100%

Mindkettővel volt már randi?

Ha igen akkor hogy érezted magadat a randin?

Neked melyik jön be külsőleg és belsőleg? :-)

2019. szept. 26. 22:22
 2/5 anonim válasza:
100%

Nekem nemrég ugyan ez volt,az egyik az osztálytársam(gólya vagyok),a másik pedig egy 3évvel idősebb srác.

Nem tudtam dönteni ezért vártam hogy megismerjék őket.Végül a 3évvel idősebb mellett döntöttem,mivel az osztálytársam az ahogy megismertem,elment tőle a kedvem,mert nagyon hisztis volt fiú létére😅szerintem várj hogy jobban megismert őket,vagy ha már ismered őket akkor nézd meg hogy melyikük kel egyezik jobban az érdeklődési köröd.

Sok sikert!😍

15/L

2019. szept. 26. 22:25
 3/5 anonim válasza:
#2 vagyok.*megismerjem
2019. szept. 26. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mind két fiúval ismerkedj egy ideig,ha egyikük meghív randira,akkor menj el arra. Egy idő után érezni fogod,hogy melyikükkel akarsz lenni.
2019. szept. 27. 07:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a fiúk barátok szerintem az akit picit félénkebbnek írtál csak hagyni akarja a másiknak hogy felszedjen
2019. szept. 28. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!