Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek tetszenek a duci srácok? 19f
Figyelt kérdés
2019. szept. 18. 21:30
12/13 bokori péter válasza:
Mondanék néhány pár szavas mondatot, aki megérti, rá jöhet, miért nem tetszenek a lányok 90% -nak a duci fiúk. 1, A kövérség egészségtelen. Több, sok mindenben hátrányt jelent az életben és a társkapcsolatban is 2, a nőknek a külső szépség rendkívül fontos. 3, A nők önmagukból kiindulva is a vékonyat, a jó alakút keresik.4, a kövérség nem elfogadottsága, a női nemnek a külső nagyon fontos számukra világnézetükből ered.(erre vannak kódolva) 5, Az elmondottakat saját bőrömön sok nőnél megtapasztaltam. Ami az egyik legerősebb érv. Ez hasonlóan egyezik az utóbbi elvvel csak ez még erősebb. 6, Ha gazdag vagy a Nők 98 % lát megkaphatod, hosszú távra (feleségnek, társnak, szeretőnek Stb.) Mert minden nő szeret kényelembe, biztonságba, jólétbe, munka nélkül, élni. Aztán a feministáknak lehet engem utálni?
13/13 anonim válasza:
Azért szerintem ne általánosítsunk!! Sok féle ember van és igenis van olyan nő is, aki nem csak a külsőre és/vagy a pénzre megy. Bár azt sem tagadom, hogy vannak ilyen felszínes emberek is, de nem mindenkinek ez a gondolkodasmódja. És a férfiakra is lehetne hasonló általánosító hülyeségeket mondani, kedves utolsó!!
Egyébként, a kérdésre válaszolva, egy bizonyos szintig nekem nagyon bejönnek a duci srácok, de amikor konkrétan ,,szétfolyik" az illető az már nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!