Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek tetszenek a duci srácok? 19f
Figyelt kérdés
2019. szept. 18. 21:30
2/13 anonim válasza:
Nekem is bejonnek. Attól függ milyen duci.. Azért ne legyen óriási.
De mindenki más. És sok mindenkinek mást jelent a "duci" szó. :)
3/13 anonim válasza:
Mint látod az első kettő válaszolóból van.
6/13 anonim válasza:
Senki nem akar egy csókot a dagitóól??
8/13 anonim válasza:
Biztos vannak
En tobb dagi sracot lattam nagyon jo nokkel
9/13 anonim válasza:
Nagyban függ attól mennyire duci
10/13 anonim válasza:
A külső megfog, a belső megtart hallottam párszor...Szerintem sokkal fontosabb hogy te milyen vagy belsőleg, mert lehet hogy tegyük fel bejön nekem egy duci srác, attól még lehet egy tapló és fordítva. És még egy dolog: fogadd el magad!! és ne szálljon el az önbizalmad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!