Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki szeret husis lenni?
Figyelt kérdés
Tehát hogy husis és elégedett magával sőt szeretne még hízni?2018. ápr. 15. 12:08
1/12 anonim válasza:
Igen, van. Dokumentumfilm is keszult egy ilyen norol
2/12 anonim válasza:
Valószínüleg igen, bár jóval kevesebb, mint a fogyni akaró:)
4/12 anonim válasza:
Én szeretem magam, hízni nem szeretnék, de boldog vagyok úgy, ahogy vagyok.
5/12 anonim válasza:
Huh, sok olyan van. En eleg sovany vagyok, hizni sajnos nem tudok csak minimalisan. Ezert folyton beszologatnak ezek a husis, magabiztos lanyok. Jol esik basztatni azt, aki sovany a hulye eloiteletek miatt.
6/12 anonim válasza:
Nekem nincs bajom az alakommal, bár kifejezetten duci vagyok. Kifejezetten nem szeretnék hízni, de ha mégis híznék még, nem esnék kétségbe.
17/L
8/12 anonim válasza:
Duci vagyok, 90 kg...
hízni ennél jobban nem szeretnék, de el vagyok így!
Azért mondjuk egy 10 kg mínusznak örülnék, leginkább ha a hasamból fogynék.
18L
9/12 anonim válasza:
Én pár éve így voltam, lelkesen nassoltam én nem bántam, hogy gömbölyödök...
De sajnos a srácoktól csupa negatív visszajelzést kapok...
17/L
10/12 anonim válasza:
Szerintem nincs, csak ezzel nyugtatják magukat, mert lusták lefogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!