Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsek?

Egyet értek az előző hozzászólókkal, még annyi, hogy nyiss felé! :) Valamiképpen ha vonzalmat érzel iránta mutasd ki, nincs tisztában az erzeseiddel és félénk is ugyebár.
Majd írj milyen volt !:)

Szerintem egy próbát mindenképp megér. A kapcsolataim nagy részében az elején én is mindig hezitálok. Mostani párommal is így volt (bár teljesen más okból), most meg mellette vagyok a legboldogabb és nála jobbat el se tudnék képzelni magam mellé. Ha megpróbálod, simán kisülhet belőle egy jó kapcsolat is, ha úgy érzitek mindketten. De ha el se mész, lehet, épp a legjobbat szalasztod el.
Ha meg úgy érzed, hogy mégse, akkor is van jogod arra, hogy meggondold magad.
De szerintem állj hozzá pozitívan és hátha.

Fiúként mondom. Ha egy lány azt mondja egy szerelmes srácnak, hogy legyünk csak barátok. Mindegy hogy mit tesz még hozzá pl nagyon aranyos vagy.
A srác nagy eséllyel otthagy.
Egy részről nem hülye, nem akar folyamatos szenvedést magának.
Meg általában a lány részéről azt jelenti hogy hagyj békén, nem vagy az esetem.

Szerintem, ha legalább barátként, tesaként a közelében van, az már több , jobb mint a semmi.
És lehet, hogy általában úgyvan, de ne általánosítsunk, mert nem mindenki egyforma, nem mindenki érti ugyanazt alatta. :) Tehát nem mindenki címzi ilyen kedves lekoppintásnak, mert lehet, hogy barátként azért barátkozna vele. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!