Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsek? Legjobb barát
Én kicsit idősebb vagyok mint az említettek, 17, a legjobb lánybarátom 16.
Hát mi elég sokat poénkodunk ilyennel, de ennyi ideje nem is ismerjük egymást.
De bevallottam már neki, hogy nagyon bejön nekem. Nagyon szeretem, és ő is engem. Na most neki van barátja, nekem meg nem barátnőm, de kavarok valakivel, ha rajtam múlna több lenne. De már régebb óta tudja. Mi igazából beszéltük is, hogy mikor nincs egyikünknek se senki akkor csókolózunk, hiszen nagyon szeretjük egymást, és tudjuk, hogy nemis b@asszuk át egymást. Dee ő mondta, hogy összejönni nemis akarna, hogy a barátság rovására ne menje, és én sem akartam volna.
De közben lehet nálatok ez teljesen máshogy megy. Lehet, hogy ő is így érez csak fél elmondani pont emiatt. De legyél bátor, mégiscsak ő a legjobb barátod, ő az akinek bármit elmondhatsz, tereld oda a témát és mond el, és kérdezd meg ő hogy érez. Ha ő nem így, akkor se keseredj el, fogadd el, hogy a mostani kapcsolatotok ugyanúgy megmaradhat.
De akár az is lehet, hogy ő életed párja, vagy a nagy szerelem akit éppen keresel.
ha el is mondod neki, ne vér komolysággal, azok mindig húznak egy határt, és ha nem jön be a dolog annyi a vicceskedéseknek.
De ha ilyen régóta jóban vagytok, szerintem nehéz lesz ezt kettészedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!