Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom hogy hogyan győztem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy hogyan győztem meg! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe teljesen beleszerettem, és elhívta randira. De mikor a bátyámnak boldogan újságolta hogy igent mondott. Azt mondta nem vagyok normális és hogy ennek a lánynak fura a stílusa, betegség miatt duci, és hogy egyáltalán nem akarja hogy összejöjjek vele. Szerintetek mit csináljak? 16F (lány 15)

2019. aug. 15. 22:29
 1/3 Nesty ***** válasza:

Ez akkora butasag. A tesod ezeket mi alapjan allitja? Ismeri a lanyt jobban mint te?

Mert ha nem akkor hagyd a fenebe es ne torodj vele. Te tudod, erzed kit szeretsz es ebbe szerintem semmi beleszolasa sem lehet!

Raadas hogy amugy szornyen butak az ervei is!

2019. aug. 15. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne már... ne a bátyád mondja meg, kit szeress, és kit ne. Azt hittem, hogy ez úgy általánosan világos az embereknek.
2019. aug. 15. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem nem a stílusa zavarja hanem az állítólagos túlsúlyosság. Lehet nem akar neked olyan lányt akit ő nem tart szépnek. Plusz ha összejöttök akkor gondolom sokat lenne a lány nálatok és a bátyád sokat találkozna vele, lehet ez az ötlet se tetszik neki. Ezzel nem azt mondom hogy igaza van, csak hogy szerintem mi áll nála a háttérben. Válasz a kérdésre: sehogy, elvégre nem neki kell összejönni a lánnyal
2019. aug. 15. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!