Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit tennetek, ha a parotok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek, ha a parotok ezt csinalna?

Figyelt kérdés
Csinaltam egy gyertyafenyes vacsorat, rendeltem kajat, vettem pezsgot. Engedtem vizet, mert ugy volt, hogy egyutt furdunk. 1 órara volt megbeszelve, helyette elment a csaladjaval allatkertbe. Hazaert kb 3kor, a mamajaekhoz mentek. Aztan este elment inni a családjaval en meg ott maradtam egyedul. Szerintetek?

2019. júl. 12. 12:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Velem is megtörtént, hogy megbeszéltük a barátnőmmel, hogy elmegyünk kirándulni, meg is szerveztünk mindent, kivettem a szabadságot aznapra, aztán előző este kitalálta, hogy mégse megyünk, mert neki aznap takarítania kell. Nem jó egyik másik nap sem takarítani, csak akkor. Ekkor mérhetetlenül ideges lettem, de nem szakítottam, mert nagyon szerettem, viszont nagyon összevesztünk. Nem telt bele egy hónap és megtörtént ugyanez, csak akkor már az volt az oka, hogy az egyik barátnője megkérte hogy menjen el vele meglátogatni a nővérét. Na akkor már repült.
2019. júl. 13. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!